Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Çavuş Esoti isimli kullanıcı Tecrübe puanını kapatmıştır. Esoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.02.2011

Standart Casus Vladimir Artık Türkiye'de ! ( Açıldı )

Dünyada ki kaçakçılık sahasını hızla büyüten Casus Vladimir, Türkiye'yi de sahasına ekledi!

Vladimir tüm oyuncuların yakıt tasarrufu sağlamaları için çok gizli katkılar sunuyor. Fakat Vladimir çok ilginç biri ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Her zaman yardımınıza cevap vermeyebiliyor, nerden biliyorum derseniz yakın dostumdur. Aramızda kalsın ama kendisini pek sevmem

Vladimirden yardım istediğiniz zaman %10 olumlu yanıt alma şansınız vardır, eğer olumlu yanıt verirse birimleriniz belirli bir süre boyunca yakıt tüketiminde önemli tasarruflar sağlayacaktır.

Yardım talebinizi kabul etmez ise 12 saat boyunca yanına yaklaşmanızı önermem 12 saat sonunda tekrar yardım isteyebilirsiniz.

Evet işte böyle tabi şöyle birşey de var. Yakın dostum olduğunu söylemiştim, her 1 elmasa şansınızı %10 arttırabilirim. Kısacası 9 adet elmas rüşvet verirseniz kulağını çeker, kabul ettiririm

Bu arada Vladimiri Ticaret merkezinde bulabilirsiniz.

ÖNEMLi: Olumsuz yanit verdiginde Elmasinizi geri vermez! En fazla 9 Elmas aldiginda ise olumsuz cevap vermez!
    Bulent tarafından (05.07.2011 Saat 16:53) değiştirildi.

Ne istedigin degil, ne yaptigin önemlidir.

birsey sorucam olumsuz yanıt verirse elması geri alıyormuyuz?

Hasbi Tembel Er Lepistes befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Lepistes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.06.2011

yukarıda yazıldığı gibi 9 elmas ve üzeri elmas aldıgında olumsuz cevap veremez oylebır hakkı yok ama 9 un altında elmas aldıgında olumluda verebılır olumsuzda 50-50 sans var tamam ?

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

O bahsettigin sans orani %50 olmasada evet o gün balla kahvalti yaptiysaniz birinci elmastada olumlu yanit verebilir

Çavuş Esoti isimli kullanıcı Tecrübe puanını kapatmıştır. Esoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.02.2011

Ne istedigin degil, ne yaptigin önemlidir.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage