Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Anket sonuçlarını görüntüle: Değişikliği Beğendiniz mi?

Katılımcı sayısı
190. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

76 40.00%
  • Hayır

107 56.32%
  • Ben bilmem beyim bilir!

7 3.68%
    Çavuş Esoti isimli kullanıcı Tecrübe puanını kapatmıştır. Esoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.02.2011

Standart Savaş Tazminatı/Cephane Fabrikaları (BATI CEPHESI)

Dikkat! Cephane Fabrikaları Artık Alınabilir/Kaybedilebilir.

BATI CEPHESI KURAL DEGISIKLIGI: 22.09.2011 Saat 15.30'dan itibaren savaşlarda tazminat olarak Cephane Fabrikası da artık alınabilecek/kaybedilebilecektir.

Savaş Tazminatı Olarak Alınabilir/Kaybedilebilir Binalar

*Evler
    Madenler
    *Fabrikalar
    Rafineriler
    *Gökdelenler
    Cephane Fabrikaları

Server: Batı Cephesi
    Bulent tarafından (22.09.2011 Saat 12:22) değiştirildi.

Ne istedigin degil, ne yaptigin önemlidir.

Hasbi Tembel Er rojan27 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast rojan27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.09.2010

Standart Tebrikler

harbiden bu değişikliği sonuna kadar destekliyorum ve tebrik ediyorum yönetimi

gecikmelide olsa adalet adalettir.....

bol şanslar iyi oyunlar

Hasbi Tembel Er 33DEDE33 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast 33DEDE33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.02.2011

Daumen hoch teşekkür

harbiden bu değişikliği sonuna kadar destekliyorum ve tebrik ediyorum yönetimi

gecikmelide olsa adalet adalettir.....

bol şanslar iyi oyunlar

Asker adayı AnakinKaan12 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast AnakinKaan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.08.2011

destekliyorum, iyi bir karar.

Hasbi Tembel Er Thunder_Bold befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Thunder_Bold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Bu değişiklik hiç iyi olmadı. Çünkü herkes eski düzene göre plan ve strateji kurmuştu. Parası olmayıpta puan yapmak isteyenler cephane fabrikası sayesinde puan yapıorlardı.. Parası olmayp cep basanlar er yada geç vurulacaktır ve bu oyunu oynama şansları hiç kalmayacaktır.

Yha oyun ilk açıldınnda bu yeni sistem geçerli olacaktı yada eski sistem hep kalacaktı. Bu değişiklik bence yanlş bir karar..

Saygılarımla iyi oyunlar.

Standart bence süper

çok iyi olmuş bu cephane basınca saldırı almayacağını düşünenler için kötü olabilir. ama bu bir savaş oyunu ve savaşta herşeyini kaybedebilirsin...

Standart :/

saçma işler yapmayın yahu ! ben batıda bu yüzden oynuorum saçma şeyler yapmayın cidden !

Standart Radikal değişiklik ama yanlış

oyun strateji ve savaş oyunu tmm kabul herşey kaybedilebilir AMA oyun başlangıcında olmayan bu kural oyuna bütçe ayırmış ve elmas kullanarak cep fabrikası basmış ve oyunda ticaret konusunda para yaparak ilerleyenleri altüst edecek baştan olsaydı tabiki iyi ama sonradan OLMAMALI ÇOK ÇOK YANLIŞ KESİNLİKLE EN AZ % 10 LUK ELMAS alımı azalacak ve bunları yapan oyuncular da oyundan uzaklaşacak

Asker adayı topaloglu60 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast topaloglu60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.02.2011

Bu değişiklik hiç iyi olmadı. Çünkü herkes eski düzene göre plan ve strateji kurmuştu. Parası olmayıpta puan yapmak isteyenler cephane fabrikası sayesinde puan yapıorlardı.. Parası olmayp cep basanlar er yada geç vurulacaktır ve bu oyunu oynama şansları hiç kalmayacaktır.

Yha oyun ilk açıldınnda bu yeni sistem geçerli olacaktı yada eski sistem hep kalacaktı. Bu değişiklik bence yanlş bir karar..

Hasbi Tembel Er urungu4 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast urungu4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.06.2009

Böse Geç kalındı

bence geç gelen adalet adalet değildir.
    Isterseniz yanlis düsünün, ama her durumda kendi kafanizla düsünün. (Doris Lessing)

bu yönelik bence gücsüz oyuncuları ezme yönünde? cünkü parası olanlar cep leri koruyabiliyor ama parası olmayan gücsüzler? bence yanlıs bi yenilik eski sisteme dönülmesi taraftarıyım

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Cephane basarak parasi olmayanlari düsünmüyorsunuz yonundeki elestirilere katilmiyorum cunku bu tür oyuncularin coklugu oyunu durgunlastiriyor.

Herkesin ayni seyi yaptigini düsünün. Cephane binasi bassin parayi burdan kazansin , sonrada karaborsa acilinca ordan parasiyla yakit cekip saldirsin.

Alacak ne kaldi peki karsindakinden?

Bunu yaparkenki düsüncemiz bu bir savas oyunu oldugu icin savasmayi daha cazip kilici adimlar atmaktir

ama sizin düsüncenize 48 kisiden 19 kisi katılıyor peki gerisi? anketide göz önünde bulundurursanız sevinirim

Asker adayı guanin befindet sich auf einem aufstrebenden Ast guanin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.09.2011

Böse

Alıntı Thunder_Bold kullanıcısından alıntı Mesajı göster

dostum sana katılıyorum bu uygulama beni şimdiden oyundan soğuttu yakında brakırım millet te yakında brakmaya başlar nasıl oyun sistemi bu ya biraz para kazanınca türkmileti hemen düdüklenmek istiyor amacları millet birbirine girsin hırs yapıp elmasa abansınlar aç bunlar aç bu yönetimle bu oyun ilerlemez geriler inanın bu durum değişmes se bir kaç güne kalmaz brakırım.çünki AÇ düşmanlarım yakında saldırmaya başlar

Asker adayı Mc_AHIRET befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Mc_AHIRET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.09.2011

Böse

Alıntı dark_lord55 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    saçma işler yapmayın yahu ! ben batıda bu yüzden oynuorum saçma şeyler yapmayın cidden !
    sana sonunakadar katılıyorum cok şaçma olmuş tıpkı altı delik bir siseye su koyargibi bunun oyunculara bir yararı olmucak parası bol olana yarıcak ve varyemezlere katkat varyemez lik eklicek adil değil diğre sunucularda zaten var böle uygulama millet diğer sunucular gitsinlerdiye yaptırımmı yapıyorsunuz acep ondanmıdır.

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage