Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Torun dede57 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dede57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.04.2010

[QUOTE=CapTanAmeriCa;5620534]getırdıgınız uygulama oyna baglama yerıne oyundan sogutma cabasıdır , sız altın yumurtlıyan tavugu keselım dusuncesı altına gırmıssınız yazık bence ...

2 gun sonra kımsecıkler kalmaz kendınız çalar kendınız oynarsınız ,[/ bu adece bna göre sacmalık gereken yapılmazsa cok kişi oyunu bırakır

Standart güzel

Alıntı lady06 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    siz mi buna iyi sistem diyosunuz umarım ocakta ihaleyi sizin elinizden alırlar iyi teklif verilmiş diye duydum bu insanları oundan soğutmaktan başka bir şeyd deyil yazıklar olsun size türk millet,ini enayi gösteren türkiye server sahiplerini kınıyorum....
    haklısın cok kötü olmus bu durum uzun sürmez herkez sogur bu oyundan

Asker mevzun befindet sich auf einem aufstrebenden Ast mevzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.04.2010

Standart Ben bu ısı sevdım :D

YAZI YAZANLARIN ELLERINE SAGLIK OYUNUN BOYLE OLMASI BENCE KOTU OLDU :d

Hasbi Tembel Er Morfi03 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Morfi03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.12.2009

bu şekilde bir düzenleme varsa bankalarda bankayı geliştirme başına faizi + olarak otomatik kişilerin artsın kişide parasıyla para kazansın hak getirmek budur

Asker adayı alper_kesim befindet sich auf einem aufstrebenden Ast alper_kesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.10.2011

Standart Ilk türk web tabanlı strateji oyunu olan deserti kınıyoruz

öncelikle uygulamış oldugunuz aynı zamanda üzerinde çalışmadan üyelerinizi mutsuz eden uygulamanızdan dolayı sizleri tebremik ederim bu sistemi getiren ar ekibide ayrıca tebrik ederim bu güne kadar bu kadar kötü bir ekip çalışması görmedim görülmemiştirde
    nitekim ilk sizler oldunuz desertin kurucusu asıl kimse bilsinki böyle bir uygulama bizim türk insanına alaycı gelecektir nitekim haklıdırlar nedenleri bir oyuncu deserte üye olupta 2 yıl sadece banka lwl artmasını beklemez bu türkçesi enayiliktir bir oyuncu özellikle sıfırdan başlayacaksa bu şartlar altında oyunu bir daha açmıyacak ve sizde
    üyelerimiz çogalıyor adında sevinrcrksiniz ama aktif üye göremiyeceksiziz şuan getirdiğiniz sistemde önünüzü göremediğiniz gibi bu güne kadar elmas preminyum aldım
    ama bu sistem şartlarında bir daha hiçbir işlem yapmayacagım oyuna devamın olacaktır oda nitekim banka turu bitiminde tekrar işlem yapmak için sonuçta 2 yıl deserte bakacak halim yok sonuçta turda gelmiyecek bankadan parama karşılık desertin sahibi kimse dikkate alsın kendi gemini batırıyorsun akan suyunu kestiriyorsun ekibinide değiştirmeni tavsiye ediyorum seni zarara sokacaklar çok aldıgınız insanların ahlarıda cabası bu yüzden kınıyoruz sizleri (mka)ittifakı) ( big_chefs)

Alıntı ermanas25 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    tr server i yöneticilerine yazıklarolsun der, bugüne kadar harcadığım paralar dilerim burunlarından fitil fitil gelir.

çünki

almanya ve ülkelerin serverinde herlevel 2 elmasla başlarken bizde 10 elmas ile başladı.
    Almanya ve diğerlerinde 2 saat süre ile başlarken bizde 5 saat.

Almanyada oyuncular toplam 250 tl değerinde elmasla işi bitirdiler biz kafadan 4-5 bin tl harcamak zorundayız.

Almanya ve diğer avrupa ülkelerinde ortalama yıllık milli gelir 30-60 bin euro arasında seyrederken biz ancak 5-6 bin euro yıllık gelirimiz var. Ayrıca bu domuzların satın alma gücü bizden yine çok çok üstün. örneğin biz burada 1 kilo dana kıyma için 25-30 tl ödemek zorunda iken birçok avrupa ülkesinde 5-6 euro işi bitiriyorlar. Bilmem anlata bildimmi?

Tekrar bu güne kadar ödediğim paraların, bu işte emeği geçen herkesin burnundan fitil fitil gelmesini
    rabbimden diliyorum. Amin.

hiç parayla elmas almadım ama bu yapılan cok yanlış ve ozaman alman serverindemi oynayalım yani

Kıdemli asker 4hunter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast 4hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.01.2010

Daumen runter Neden hep para !!!

neden hep rapa bu uygulama ile para ile elmas alanlar direk önümüze geçicekler eşitlik dediğiniz bumu hayır siz diyorsunuzki biz eşitlik getirdik ama PARA İLE GETİRDİK parayı yatır elmas al ile geç ee ne anladık oyundan bir çok şikayet alıcaksınız bu konuda hiçbir oyuncunun PARASI OLANLAR DIŞINDA bu uygulamadan memnun kalmayacağını söylemeliyim !!!

Asker adayı AnakinKaan12 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast AnakinKaan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.08.2011

Standart Bırakma konusu ne olacak başka.

Bu uygulama yanlış, umarım en kısa zamanda bu yanlıştan dönülür. oyun kuralları baştan konulur sonradan dikte edip ben yaptım olur egosu ile olmaz.Oyuncuların fikrini almaya gerek bile duymuyorsunuz. size uyarsa bize uymaz. bizde bu oyun için belli harcamalar yaptık böyle devam ederse ciddi olarak hesabı sileceğimi belirtmek istiyorum. şart değil alternetif oyunlar mevcut. kolay gelsin herkese.

Hasbi Tembel Er Narkozitor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Narkozitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.05.2011

Lächeln :)

sanırım birisi yazmıştı..bari hiç değilse millete parası kadar banka leveli verin..oyundaki kazancımız ticaret ile faiz idi..ticaretin resmen baltaladınız bari faizleri tüketmeyin..hiç kimse ama hiç kimse bunun iyi bir yöntem oldugunu söyleyemez..saygılar..

Asker adayı NaHi_MaNa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast NaHi_MaNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.12.2011

Kaffee banka, banka, banka...

madem seviyeleri eşitlemek istiyorsunuz, level geliştirmelerini herkesin kendi anaparası üzerinden yüzdelik dilimlerle yaparız, güçsüzleri korumak istiyorsanız alın size çözüm. ama elmazzzzz satmak için yaptığını çabalar büyük ihtimal boşa çıkacak ve server işini hakkıyla yapan birine devredeceklerdir, en azından tek umudum.

Torun aspnemy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast aspnemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.09.2011

Standart Tüm ittifak birlikleri olarak looki'yi kınıyoruz...!!!

ben desteğe yorum yapmam.niye ???
    Bakın binaların çatır çatır parayla satıldığı bir ortamda,hilenin hurdanın kol gezdiği bir oyunda şimdiye kadar bir sürü para harcamış insanların veya ticaret yaparak saatlerce ucuz hammade taratıp azıcık kar için satmaya çalışan insanların emeklerini hiçe sayan,sıfırlıyan zihniyete ben yorum yapmam kardeşim.ekonomik durumlardan dolayı çok değersiz olan türk parasının altında bizi ezmeye çalışan ,kendi cebini düşünmekten başka bir işe yaramıyan,çok elmas alanın dostu elmas almıyanı düşman belliyen zihniyeti ben karşımda adam yerine koyupta yüzüne bile bakmam.unutmayın ki alman 4000€ maaş alıp 100 € ya elmas alırken biz 1000 lira maaş alıp 250 liraya elmas alıyoruz.bu kadar da mı hesapsız kitapsız oldunuz kendinizi zeki sanan vatan evlatları
    bir sistemin karlı olmasının yanında sürdürülebilirlik te çok önemli öngörüsüz arkadaşlar.siz bu oyunda yıllarını geçirmiş gerçekten tutkuyla bağlı,sizin her salakça hareketinize rağmen oyuna devam etmeye çalışan büyük bir çoğunluğu kaybettiniz bugün.bi gerçek var batı cephesi haricinde yönetimi elinde bulunduran bir grubun maşası olmak öteye geçemiyen sizler basit bir matematiksel hesap yapamamaktan dolayı gerçekten altın yumurtluyan tavuğunuzu kestiniz.
    2 hafta -2 ay sonra bugünü hatırlayın.denyonun biri bunu söylemişti diyin.ufak maliyetlerle sürdürülebilir olan sistemler maliyet arttıkça iflas eder.bizler böyle organizmalardık oyunda.bu oyunu strateji oyunu olmaktan çıkaran ve belkide bizi oyundan kopararak kendi hayatlarımız adına çok büyük iyilikte bulunan sizler sadece kolay yolla para kazanmaya çalışan şanslı ama aptal ahmaklar olarak bizim hatıralarımızda yer ettiniz

saygılarımla

Torun --KARA-- befindet sich auf einem aufstrebenden Ast --KARA-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.04.2010

Standart looki'ni çıkarttınız...

1.500 - 2.000 TL verip 8.000- 10.000 elmas alıp banka görevlerini tamamlamak üzereydim ama vazgeçiyorum.

Size ödeyeceğim parayı SONY'e öder playstation3 oynarım. Fazla zorladınız....
    --KARA-- tarafından (13.12.2011 Saat 20:52) değiştirildi.

Böse Yazık Emeklerimize Yazık Göz Nurumuza

Bu oyunu yaklaşık 2 yıldır oynuyorum ara ara değişiklikler oldu ama hiç bu kadar saçmalamadıydınız yaw sizin insanlara hiçmi saygınız yok emeğe hiç mi saygınız yok 200bin kişi burada size çalışıyor tıkır tıkır beş kuruş para istemeden gece gündüz yaz kış daha ne istiyorsunuzda bu banka olayını çıkarttınız yaw dilenciler bile sizden daha ahlaklıdır be en azından adamlar direk istiyor sizin gibi katakulle yapmıyor...Ama şunu bilin bu oyun ve sizler biz varsak varsınız biz yoksak inanın siz zati yoksunuz....
    İşter tr serverinin sonu Bazil+Esoti... artık lookide size banka ayarı yapar......

Böse bırakın bu işler

elinizdeki oyuncu kitlesinide kaybediyosunuz 3 5 elmas alacaklar diye elinizdekindende olcaksınız 1 kaç gün içinde eski düzene dönmezse cm lerle birlikte oynarsınız:S:S

Asker adayı _akrep_ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast _akrep_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.01.2010

Standart :S:S

doğruyu söylemek gerekirse bu sistem ingiliz server ından soğuttu bizi burda sohbet için varız çoğu arkadaşımız hesabını silmek üzere bu sistem kesinlikle çok saçma 2 senelik oyuncularız oyundan iyice soğumaya başladım doğrusu.

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 3 4 5 6 7 ... SonuncuSonuncu
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage