Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Giriş tarihi
    29.03.2010

Standart Bu konuyu oyunun patronları okusun

resmi büyütmek için üzerine tıklayınız 2

ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAPINKİ PATRONLAR GÖRSÜNLER
    bazı arkadaşlarımız anlamamış benim bu konuyu açmaktaki amacım oyun sahiplerini oyuna ilğisiz oluşu insanlarin online yada offline olmasını anlamak için değil online oldugunu anlamak için özelden pm atmak yeterli oluyor saten
    jaxxa tarafından (30.05.2010 Saat 11:49) değiştirildi.

Giriş tarihi
    27.04.2008

Çok saçma bir konu olmuş bence herkes mecbur değil sen istiyorsun diye sana on off saatini belli etmeye sonra nereden biliyorsun kimsenin Süpere selam vermediğini belki özelden herkes alıyor selamını senin görmen şartmı arkadaşım boş işlerle uğraşıyorsunuz.. Bu strateji oyunu chat oyunu değil acil birşey varsa kolaylık olsun diye koymuşlar her dakka birilerine birşeyler mi yazmak lazım çok fazla chat seven msn açsın boyna Selam - A.Selam yazsın birbirine

Giriş tarihi
    29.03.2010

senin bu konudan anlaya bilecegin bu zaten pasha bu kadarına aklın eriyor senin
    ayrıca insanların on yada off olmasını anlamak okadarda zor değil özelden pm atarsın ögrenirsin
    (inşallah bu yazdıklarımı anlarsın )
    jaxxa tarafından (30.05.2010 Saat 11:32) değiştirildi.

Giriş tarihi
    16.04.2010

ee her gecen gün user sayısı düşüşte biz söyledik daha evvelden ama dinlemediler... sıfır user kalınca zaten kim haklı kim haksız görürler

Giriş tarihi
    02.03.2010

arkadasım bu konuda haklısınız dıyecek bır sey yok bu oyunu yapan kısılerın stratejı oyunana bakarak baya bır degısıklık yapmaları lazım kı buda munkun gozukmuyor oyun savas oyunu oldugu ıcın genel olarak chat uzerınde konusmalar azalması gayet normal gozukuyor

Giriş tarihi
    27.04.2008

Alıntı jaxxa kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    senin bu konudan anlaya bilecegin bu zaten pasha bu kadarına aklın eriyor senin
    ayrıca insanların on yada off olmasını anlamak okadarda zor değil özelden pm atarsın ögrenirsin
    (inşallah bu yazdıklarımı anlarsın )
    Senin anlatma kapasitene bağlı insanların anlaması oyuncu azlığından şikayet edeceksen onu anlat ne alakası var kimse süpere selam vermiyorla bilmem neyle ana konun neyse orda yoğunlaş o zaman bende seni destekliyeyim...

sonra bu konuyu foruma açmışsın sana kimse cevap vermesin istiyorsan neden açtın yada herkes seninle aynı fikirdemi olsun senin fikrin bu saygı duyarım sende başkalarını fikirlerine saygı duymayı öğren ki böyle konuşmalar yaşanmasın biraz relax olun bu ne yaa

chatte forumda aşalamaya çalışmak falan sen çokmu zeki bir adamsın da iki satır yazıda kendini ifade edemiyorsun

Giriş tarihi
    11.12.2009

Standart Sorumsuzluk

Sayın yönetici beyler jaxxa kardeşimin söylediği konular haricinde bir çok sıkıntı var oyunda, eğer bu ticari bi oyunsa ki öyle o zaman sorumluların bu sıkıntıları halletmesi gerekiyor, yoksa yakın zamanda oyunda kimse kalmaz herhalde

Giriş tarihi
    29.03.2010

pasha seni muhattap bile almam aslında biz nerdeyse 15 gündür oyunun gidiş şekli değişsin diye uğraşıyoruz oyundaki bir eksikligi resim ile gösterdim ama sen kalmışsın millet online mi değilmi diye konuşuyorsun saçma saçma
    yorumlara açıgım ama seninki yorum değil diye kabul ediyorum çünkü anlayamıyorsun
    oyunda özeldende anlatım ama hala anlamamışsın demekki

Giriş tarihi
    03.09.2009

Ayarlar => Genel => Chati Kapat

Eğer chatte bulunmak istemiyorsan kolayca chati kapatabilirsin. Ayrıca flash block eklentisi yükleyebilir, sadece istediğinde chat penceresine tıklar chate dahil olabilirsin.

Orda yukarda gördüğün oyuncu sayısı gerçek oyuncu sayısı sanıyorsan yanılıyorsun

Giriş tarihi
    12.04.2010

arkadaşlar bıraz daha bırbırımıze saygılı olalım

anlayısınız ıcın şimdiden teşekkürler

Daumen hoch oyunun seyri

Eskiden gunun 20 saati online oluyordum vee artık ılgıolenmıorum acıkcası cunku cok az kısı var vee cok sıkıcı olmaya basladı. jaxxa kardesım dedıklerıne katılıorum ılgı sart oyun sahıplerı bıraz oyunun uzerınde calısmalılar eksıkler cok ama şöylede belırteyım, duzelırse cok keyıflı gunlerde hep bırlkte oynamaktan mutluluk duyacagım.

saygılarımla

tüm oyuncu arkadaslara basarılar.

Giriş tarihi
    20.04.2010

Jaxxa çok güzel bir konu eline sağlık.

NOT:Konuyu ve yazılanları okumadan cevap verenler,neye istinaden cevap veriyorlar anlamak mümkün değil.Oyunlarda yaş sınırlamasıda konulabilse .......

Giriş tarihi
    03.09.2009

Oyunun eksik ve hatalı olduğunu düşündüğümüz yerlerini çokça dile getirdik. Genelde aksiyon eksikliği. Aksiyon eksiğinin ortadan kalkması için gelişimin belli bir kademeye kadar hızlı olması gerekli. Ayrıca kademe ve saldırı sınırı DO daki gibi burada da getirilmeli. En tepedeki adam 3-5 maden için en alttakine saldırırsa tabiki işin cılkı çıkar.

Bu oyunda maden üretimi sınırı günlük 15 milyon maden civarıdır. Günde 15 milyon üretene saldırmak yerine 3-5 çi lerden olup 100-200k madene tenezül edenler ufak oyuncuları bezdirir.

Bir an önce kademe sınırı konulsun.

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı hakan__ kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Ayarlar => Genel => Chati Kapat

Eğer chatte bulunmak istemiyorsan kolayca chati kapatabilirsin. Ayrıca flash block eklentisi yükleyebilir, sadece istediğinde chat penceresine tıklar chate dahil olabilirsin.

Orda yukarda gördüğün oyuncu sayısı gerçek oyuncu sayısı sanıyorsan yanılıyorsun

Bu konu içerisinde "Chatı Kapama" diye bir söz geçmedi neden kalkıpta chatı kapamanın yollarını söylüyorsun anlamıyorum..
    Senin bu mesajindan önce yazanların hepsi zaten bunu biliyor.

ayrıca konuyu açan kişi nedense yaptığı yanlışın farkında değil..Bu resmi çekiceğine super'e selam verseydin..
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Giriş tarihi
    03.09.2009

Bu oyunun temel taktiklerinden biri hangi saatlerde oyunda olduğunu, hangi saatlerde boşta olduğunu belli etmemektir arkadaşlar. Bu yüzden chat açık dahi olsa çoğu zaman selam vermem, selam almam.

Bir oyuncu oyunda ise kolayca saldırıları boşa çıkarabilir. Oyunda değilse açık hedef olur.

Kısaca chatte olsa bile selam vermeyenlere laf söylemekte sırf bu yüzden mantıksız. İttifak konuşmaları sürekli akarken diğer oyuncularla konuşmalar nerdeyse hiç olmaz.

Oyunda bana oyundamısın diye mesajda geliyor, fakat hiç oralı bile olmayıp cevap vermiyorum. Neden online saatlerimi açığa vurup açık hedef olayım?

Öncelikle oynadığınız oyunun taktikleri konusunda biraz düşünün. Chatte selam verilip alınmadığı konusunda emin misiniz? Özelden ve ittifak içi chat ile selam karşılığı olma olasılığı nedir?

Oldu bittiye getiren bir tutum yerine oyuncu çekmenin ve aktif oyuncu sayısının artırılması konusunda yorum yapılması daha doğru.

Ama tekrar söylüyorum, açıktan chat yapılması yada selam verilmesi gibi bir tutum oyun taktiğine aykırı, ters.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)