Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Konu: koordinatlar

Giriş tarihi
    11.12.2009

Standart koordinatlar

slm arkadaşlar,

saldırı yapmak için sistemden girildiğinde körü körüne bi noktayı işaretliyoruz artık şansımıza kim çıkarsa, bu bence oyunu biraz zevksiz yapıyor, bunun yerine sıralamada kullanıcıların koordinatları belirtilirse saldırı yapacak arkadaşlar daha kolay ve saldırmak istedikleri hedefi daha kolay bulabilecekler. eğer koordinat durumu düzelmeyecekse ben oyunu bile bırakmayı düşünüyorum saldırmak istediğimiz adamı araki bulasın!!!!!
    illigili arkadaşlara duyurulur.

yoksa yukarda belirtiğim gibi bi sistem varda benmi bilmiyorum?

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı cavres kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar,

saldırı yapmak için sistemden girildiğinde körü körüne bi noktayı işaretliyoruz artık şansımıza kim çıkarsa, bu bence oyunu biraz zevksiz yapıyor, bunun yerine sıralamada kullanıcıların koordinatları belirtilirse saldırı yapacak arkadaşlar daha kolay ve saldırmak istedikleri hedefi daha kolay bulabilecekler. eğer koordinat durumu düzelmeyecekse ben oyunu bile bırakmayı düşünüyorum saldırmak istediğimiz adamı araki bulasın!!!!!
    illigili arkadaşlara duyurulur.

yoksa yukarda belirtiğim gibi bi sistem varda benmi bilmiyorum?
    sabretmek istemiyorsan bırak sana bırakma diyen yok istediğini yapmakta özgürsün tabi kurallar çerçevesinde tabiki sorununa gelince eleştirimi yapiyorsun yoksa sorumu soruyorsun belli değil açıkcası ..sorununa çözüm bulmamızı bekliyorsan desteğe mesaj at..
    Blades2222 tarafından (17.06.2010 Saat 00:41) değiştirildi.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Giriş tarihi
    03.09.2009

Saldırı yapmak istediğin adamı seçmekte neden zorlanıyorsun anlamadım. İlla bir oyuncuya yönelik saldırı yapmak yerine çevrende gördüğün herkese casus at, en uygun hedefe saldır. Bazı oyuncular işi abartıp tüm sistemdeki oyunculara casus atıyor. Listeleyip şuna saldırayım karlı çıkarım diye :P
    Bana bile sabahtan akşama kadar 30 dan fazla casus geliyor. Gelip ufak tefek enkaz bırakıp gidiyorlar
    Kime saldıracağını kestirmek, arayıp bulmak oyunun stratejisi.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)