Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Giriş tarihi
    03.11.2009

Standart Aynı IP den birden fazla girişler (Multi)Hesaplar

Bülent hocam biz aynı işyerinde çalışan arkadaşlar olarak bu oyunu sevdik ve oynuyoruz. Ancak aynı ıp girişi sorunu varmış bu konu suistimala açık bir konu ancak tarafınıza bildirilmesini istiyorsunuz ben bildirsem diğer arkadaş önemseyip bildirmez ise bunun cezasını bende mi çekeceğim bu konuya dikkat edilmesini istiyorum....

Giriş tarihi
    10.12.2009

Alıntı merdo51 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Bülent hocam biz aynı işyerinde çalışan arkadaşlar olarak bu oyunu sevdik ve oynuyoruz. Ancak aynı ıp girişi sorunu varmış bu konu suistimala açık bir konu ancak tarafınıza bildirilmesini istiyorsunuz ben bildirsem diğer arkadaş önemseyip bildirmez ise bunun cezasını bende mi çekeceğim bu konuya dikkat edilmesini istiyorum....
    Haklısın Arkadaşm

Giriş tarihi
    17.04.2009

Umarim digitak fighters adli oyuna yazdigini biliyorsundur. Bu oyunu su anda istediginiz gibi oynayabilirsiniz, Oyunun sistemi degisecek.

Giriş tarihi
    21.12.2009

Standart multi hesap kulanımı

bülen hocam ben multı hesap kulanımının yasak oldunu bılmıyodum oyuna kaydolurken kuralları okumadan gırıs yaptım sonrasındada kımseyle konumadım hıc bu konuyu taaakı bugun gıemeyınce ılk once gecen gun oldugu gıbı cerezler falan wardır dıye sandım sonra baglantı sayfasındakı kırmızı yazıyı okuyunca anladım ozetlersem ben ıkı aydır bır hesaptan baglanıyorum cok emek erdım bu orduya hakan@senolaluminyum.com adresındekı ordu desert operatoın dakı hıc uyarı mesajıda gelmedı ne yapmam lazım ?

Giriş tarihi
    20.11.2009

Daumen runter

guzel demısınızde cafe oynuyanlar ne yapacak sabıt ıp kullanan cafeler de var ordan gıren kısıler aynı ıpden baglanmıs oluyor sımdı boyle oynuyanlar ne yapsın banmı yecek bı dusunun lutfen...

Frage Hesap

ya ben hesap acıom msn doğru yaz diyo bu ne sölermisiniz

Kaffee

evet bu konuya bende katılıyorum kardeşim de benden baglanıyor internete aynı ıp üzerinden ben şimdi kardeşime bu oyunu oynama mı diyeyim ?????bu bence çözülmesi gereken bir durum diger oyunlarda en azından bildiriliyor böyle durumları ve onlarda onay veriyorlar ilginize saygılar

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı hoobastank kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    evet bu konuya bende katılıyorum kardeşim de benden baglanıyor internete aynı ıp üzerinden ben şimdi kardeşime bu oyunu oynama mı diyeyim ?????bu bence çözülmesi gereken bir durum diger oyunlarda en azından bildiriliyor böyle durumları ve onlarda onay veriyorlar ilginize saygılar
    Yapımcı yöneticiye kuralları söler,yönetici'de bunları uygular.

Yöneticinin veya başka birisinin bir kuralı çıkartmak istemesi söz konusu değildir.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)