Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Standart Bina Demonte ederken bilinmesi gerekenler

1.Adım

Uploaded with ImageShack.us
    Resimden anlaşılacağı gibi bir oyuncu belirli bir süre zarfından sonra binası demonte edilemiyor,çünkü kendisi oyuna girmiyor..
    Girdikten sonra demonte edebilirsiniz tabiki ama madenlerini alirsiniz.(Yanlız bu resimdeki gibi uyarı çıktıktan sonra "rakip aktif değil!" uyarısı çıkar yani saldıramazsınız ama madenlerini alırsınız resimdeki son saldırınızda o online olana kadar beklersiniz artık.)

2.Adım
    12 Saat içerisinde bir bina demonte edebilirsiniz.(Saldırdığınız kişiden bir bina aldıktan sonra tekrar saldırınca bu yazı çıkar .)

3.Adım
    Eğer düşmaninizin savunmacıları küçük ise binayı demonte edemezsiniz.
    4.Adım
    Bina almak sadece komutan ile mümkündür
    5.Adım
    Depo yıkmak üzereyken komutan tarafından geri çağırıldılar çünkü bu sayıda bina üssümüze sığmıyor(Yani buradan anladığım kadarıyla sizin bina seviyeniz maximum seviyeye geldiği için bu tip uyarılar çıkabiliyor örneğin depo .)
    Blades2222 tarafından (15.07.2010 Saat 21:43) değiştirildi.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Eğer düşmaninizin savunmacıları küçük ise binayı demonte edemezsiniz.
    o zaman az hammaddesi olanlar savunma basmamalımı?

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Az hammaddeniz varsa savunmaya ağırlık verirseniz hammaddeniz birikmez,fakat savunmacıların levelleri yüksekse hammaddenizin az olması bir dezavantaj sağlamiyacaktir ve avantaj'da sağlamıyacaktır.

İlk Başlarda maden sıkıntısı yaşamazsınız ama ana binanız 20 lvli geçtikten sonra sıkıntı yaşarsınız çünkü üs kurduktan sonra madenleri dengeleyemezsiniz 1 ve 2'inci üslerde.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

tşkrl

Beitrag

Sounds good Thank you for the info.

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    1.Adım

5.Adım
    Depo yıkmak üzereyken komutan tarafından geri çağırıldılar çünkü bu sayıda bina üssümüze sığmıyor(Yani buradan anladığım kadarıyla sizin bina seviyeniz maximum seviyeye geldiği için bu tip uyarılar çıkabiliyor örneğin depo .)
    Bu yazi eger düsmandan caldiginiz bina sizin üssünüzde yoksada cikabilir cünkü calinan bina sizde yok. mesela üssünüzü saldiri icin kurdunuz savunma fabrikaniz yok ve saldirida komutan savunma binasi calmak istedi o zaman savunma binasini koyacak yer olmadigi icin bu yazi cikar.
    Ayrica herbinanin leveli ana binanin leveli ile sinirlidir ana binayi gecemez. yalniz ana bina leveli diyelim 30 ve sizin saldiri binaniz 30 uncu levele yükseltiliyor, bu yükseltme islemi sürerken siz saldiri yapiyor ve saldiri binasi caliyorsunuz o zaman saldiri binaniz 30 level cikiyor ve yükseltme bittiginde saldiri fabrikaniz 31. level sahip oluyor. böyle durumlarda ana bina levelinin üstüne cikilabiliyor.

6. adimda; Eger saldiranin prestiji savunandan cok az ise bina calma olasiligi cok düsük oluyor ve bina calamiyabiliyor.
    bunun icin saldiridan önce saldiracaniz kisinin koordinatlari ile mesafa arasinda yazan bina calma olasiligina dikkat edin.
    oyunda basarilar

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
Space Pioneers