Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Hasbi Tembel Er turac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt turac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.03.2010

Standart Birazda moderatörlerin iyiliği için konu açılsın :)

tüm modlar kendisine sorulan en ilginç soruyu yazsınlar bakalım neler soruluyor

Hasbi Tembel Er turac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt turac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.03.2010

Reden

bana bi keresinde "Tank ürettim acaba başka adaya yollasam sudan geçerler mi " diye bi soru gelmişti yüzme biliyosa gider diyesim gelmişti ama diyememiştim

Chat Moderatörü ŞEHZADE

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı turac kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    bana bi keresinde "Tank ürettim acaba başka adaya yollasam sudan geçerler mi " diye bi soru gelmişti yüzme biliyosa gider diyesim gelmişti ama diyememiştim

Chat Moderatörü ŞEHZADE
    allahım ya lol
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kaffee

Bana adamın biri soruyor; Ya abi ben şu anda eksilerdeyim çok fazla askerim ne yapacağım ne olur yardım edin dedi,ve oradan başka biri şöyle dedi; TÜM ASKERLERİNİ KURŞUNA DİZ !!!

Hasbi Tembel Er polianna_city befindet sich auf einem aufstrebenden Ast polianna_city - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.04.2010

Ausrufezeichen s.a

ya cok acayıp arkadaslar la karsılasıyoruz
    adam bana cm bı sorabılırmıyım dıyor:S
    sor dıyorum sordum ya dıyor :S

sonraoyundakı zengınler adamları uyardıgım zaman bana verdıgı cvp SANANE
    KARDESIMLE İSTEDIGIM GIBI KONUSURUM!! BU MUHABBETLER GENELDE OLUYOR
    sonra adam bır soruyu 5 kez soruyor her defasında acıklamama rağmen alay edıyor
    cm ız dı ye cogu bızde para sınırsız sanıyor alsan ne olur be cımrı herıfler gıbı ıthamlarda bulunuyor :S bAZİL.... yardım beklıyoruzz ozellıkle zengınlere kustah tavır sergıleyen arkadaslara karsı !!!!

Giriş tarihi
    17.03.2010

Reden

Adam genelden yardım odasına geliyor ittifak arıyor sonra da ittifak odasına git diyorum o nerde diyor.. Nasıl geldin bu odaya dedim adam yemin etti oyuna her girdiğinde yardım odasına giriyomuş direk

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı turac kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Adam genelden yardım odasına geliyor ittifak arıyor sonra da ittifak odasına git diyorum o nerde diyor.. Nasıl geldin bu odaya dedim adam yemin etti oyuna her girdiğinde yardım odasına giriyomuş direk
    cm olmanın zorluğu lol
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

2 kişi özelden konuşuyor ama birisi pm olarak mesaj atmayı bilmiyor ve genele şöyle şeyler yazıyor:

O:Evet
    O: : )
    O: :d
    O: yukarıda yazıyo bak genel diye
    incognto:Hangi kanala yazdığına dikkat et
    O: Neden abi ne oldu
    incognito: Galiba biriyle özel konuşuyosun ama yanlış kanala yazıyosun saçma şeyler yazıyosun çünkü
    O: Senin için saçma olabilir ama bizim için değil kendine dikkat et kolay gelsin.
    incognito:

-------------------
    Genel kanalda birileri muhabbet ediyor..

...
    E: bi susun
    incognito: başka kanala geç e.
    E: neden geciçekmişim
    E: neden ayrımcılık yapıyon
    E: neden ben gidiyom ben ne yaptım
    E: ben çıkıyom
    incognito:

-------------------------

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Asker adayı cemal49 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast cemal49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.08.2010

Kaffee haklısınız

HAKLISINIZ BAZI LARI BÖYLE YAPIYOR ADAM DÜN GELMİŞ BANA DİYOR Kİ TİCARETTE PARADAN BAŞKA BİŞEY KARŞILIĞINDA SATA BİLİYOZMU DİYOR BENDE DEDİM Kİ DENE OLURSA BENDE YAPARIM
    ODA DEDİKİ YAPTIM NASIL DEDİM ALTIN KARŞILIĞINDA PARA ALDIM DEDİ BU MÜM KÜNMÜ YA
    SONRA ZAMAN DOLDU AAA PARA DEİL ALTIN GELDİ PARA GİTTİ DEDİ
    BÖYLE ACAMİLERDE VAR İŞTE

Giriş tarihi
    01.12.2009

[Konu dışı] turac tatile verdim bana yazarmısın cevabını

Sistem Özellikleri

Hasbi Tembel Er lalaxi61 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast lalaxi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.07.2010

Standart :D

Ucaklarımı savaşa gönderdim giderken yakıtları biterse ne olur diye soru soruldu

ne cevap verilmesi lazım sizce

Chat Moderatörü lalaxi6161

Hasbi Tembel Er lalaxi61 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast lalaxi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.07.2010

Reden

bana birisi tüketimde rockwell için 20 kerosin yazıyo bu 10 dklık maliyetmi diye sordu bende bi savaş icin dedim biriside lalaxi6161 tüp taktırsak olurmu dedi

Chat Moderatörü lalaxi6161

Giriş tarihi
    17.03.2010

Reden

o ne usta öyle koptum valla ya ikisini ardarda okuyunca daha fena oluyo

Giriş tarihi
    01.12.2009

turac özeline baksana artık

Sistem Özellikleri

Giriş tarihi
    17.03.2010

Ausrufezeichen

Hayırdır Blades senin benimle işin mi olurdu ?

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage