Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Maç No: 1

SeHZaDE587 5-4 kazanmıstır.

Torun musty befindet sich auf einem aufstrebenden Ast musty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.03.2010

Standart Maç Sonucu

2. Tur 2. Maç :
    SONUÇ : musty-wolfsaim 3:5 (wolfsaim) kazandı. tebrik ediyorum kendisini burdan diiğer turlarda başarılarının devamını bekliyoruz.

Hasbi Tembel Er wolfsaim befindet sich auf einem aufstrebenden Ast wolfsaim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.10.2009

Reden İnşallah

[QUOTE=musty;5601238]2. Tur 2. Maç :
    SONUÇ : musty-wolfsaim 3:5 (wolfsaim) kazandı. tebrik ediyorum kendisini burdan diiğer turlarda başarılarının devamını bekliyoruz. [/QUO
    önümüzdeki maçlarabakıcaz hocam nasip ne diyelim zarı kuvvetli olan alsın ( Zar bizden yana olsun )

Onbaşı crellking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast crellking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.03.2010

Cool İki ters bir düz.

8- Osmanoski 2 ---crellking 5

Maçımız 2-5 benim galibiyetimle bitti.

Idee Raunt

RAKİBMİMİME MESAJ ATIIMM İŞİM VAR DİYE HEP YANIT VAR DEDİ BEN KAZANDIM ozanhaznedarfb

Asker adayı esesim befindet sich auf einem aufstrebenden Ast esesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    29.08.2010

Standart yeni başladım

yeni başladım. bu turnuvaya yetişamedim ama bir dahakine bende varım

mac no 6 The_Mustapha kardesim kazanmistir tebrikler

Hasbi Tembel Er buluttt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast buluttt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.04.2010

Standart s.s---itiraz ediyorum.:!!!

elimde s.s lerim var rakibim seslenmeme rağmen cevap vermedi hafta sonu itiraz ediyorum rakibim "ozanhaznedarfb" iş sırasında illa maç yapalım diye tutturdu hafta sonu dedim hafta sonu oyunda idi seslendim cevap vermedi artı mesaj attım cevap vermedi mesaj tarihi belli ve ekran s.s leride elimde.

Hasbi Tembel Er buluttt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast buluttt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.04.2010

Standart ss devamı :!!!!

Rakibime bugünde seslendim fakat aynı şekilde cevap vermedi bugünkü seslenmeme ayit "ss" yide kaydettim.

Giriş tarihi
    25.04.2010

Standart Tavla turnuvasını düzenliyen yöneticimizin dikkatine:!!!

31/Ağustos/2010 tarihinde gündüz rakibim "ozanhaznedarfb" ile oyunda görüştüm akşam saat 21,00 da herhangi bir oyun sitesinde maç yapacaktık fakat şu ansaat 23,10 ve rakibim gelmedi, maç saatini tayin ederken görüntü ss sini almış bulunmaktayım ve bu şekilde bir üst tura çıkabiliceğimi düşünüyorum.Oyun yöneticimizin dilediği an istemesi halinde ss kendisine ulaştırılacaktır.Kolay gelsin.

Onbaşı crellking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast crellking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.03.2010

Cool Yenilesek artık

Artık yeni liste acıklansada önümüzdeki maclara baksak bizde :P

Kıdemli asker THEMIS befindet sich auf einem aufstrebenden Ast THEMIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Tur sonuçları aşağıdaki gibi olmuştur

1- SeHZaDE587----_AsTaLDo_
    2-musty ------ wolfsaim
    3-ByPoLsi--maglor7
    4-DarkApocalypse- 4 numaralı maç oynanmadığı için bir üst tura geçti
    5-ghoost---15 numaralı maç oynanmadığı için bir üst tura geçti
    6- jumbastic07 ( ReturnTheBlood )---The_MusTapHa (_MusTaKa_)
    7-ozanhaznedarfb--- buluttt
    8-Osmanoski ---crellking

Bir üst turdaki eşleşmeler aşağıdaki gibidir maçlarınızın cuma günü öğlen 14:00 e kadar bitirilmesi gerekmektedir. Herkese bir üst turda başarılar

1- SeHZaDE587----crellking
    2-buluttt----- wolfsaim
    3-The_MusTapHa(_MusTaKa_)---maglor7
    4-DarkApocalypse- ghoost

Hasbi Tembel Er KAYRA-HAN befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KAYRA-HAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.01.2010

4. maç DarkApocalypse 4 : 5 ghoost

çok güzel bir oyun oldu kıran kırana. Salih'e bu güzel oyun için tşk. ediyorum.

Daumen hoch

Maç No: 1

SeHZaDE587---5~2--- Crellking

Oğuz abiye güzel oyun için tşklr.
    SeHZaDE587 tarafından (03.09.2010 Saat 10:21) değiştirildi.

Asker adayı legendwolf42 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast legendwolf42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.09.2010

Bende katılmak istiyorum.Nickim:legendwolf42

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 5 6 7 8 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2