Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker THEMIS befindet sich auf einem aufstrebenden Ast THEMIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Standart İKOLİUM ödüllü En iyi Wallpaper Yarışması

Herkese tekrar merhaba ;

Çoktandır ödüllü bir yarışma yapmamıştık hem ödül kazandıralım hem aranızdaki cevherleri keşfedelim diye yeni bir yarışma yapmaya karar verdik . Evet Şimdi de en iyi wallpaper ı(masaüstü duvar kağıdını) seçiyoruz !!! En yaratıcı uzaylı olduğunuzu gösteren resimleri bu başlığa atıp ay sonunda yapılacak olan oylamanın sonucunu bekleyeceksiniz bu kadar basit

Karşılığında :
    1. ye--> 500k iko
    2. ye--> 250k iko
    3. ye--> 100k iko
    verilecektir

Son katılım tarihi 12 Aralık 2010 dur.

herkese şimdiden kolay gelsin.

Kurallar:
    -Hazır bir wallpaperı alıp kullananlar yarışmaya kesinlikle alınmayacaktır

- Resimlerin boyutu en az 1024*768 olmalıdır

- Resmin gerçekliğini desteklemek için bir yerine Looki logosunu koymayı unutmayınız

- Herkes yarışmaya 1 adet resimle katılabilir

- Kazananın nasıl seçileceği katılımcı sayısına göre yönetim tarafından belirlenecektir.

- Çok benzer duvar kağıtlarında ilk gönderilen geçerli sayılır

- Lütfen eserlerinizi www.imageshack.us , http://www.hizliresim.com tarzı bir sayfaya yükleyip forum kodunu buraya yazınız

Malzeme bulmak için facebook sayfamıza ve aşağıda verilen linke bakabilirsiniz

FACEBOOK EU2 için tıklayınız

Yardım için bakınız

Herkese şimdiden kolay gelsin
    THEMIS tarafından (29.11.2010 Saat 16:52) değiştirildi.

Onbaşı COMAG befindet sich auf einem aufstrebenden Ast COMAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.11.2009

Ausrufezeichen

masaustu resmi diyorsunuz vede en yaratıcı uzaylı olun diyorsunuz konuyu biraz acalım lutfen uzaylı kılıgına girip fotografmı cekicegiz veya bi uzaylı masaustu yapıp buraya atıcagız biraz bilgi plss

Kıdemli asker THEMIS befindet sich auf einem aufstrebenden Ast THEMIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Alıntı COMAG kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    masaustu resmi diyorsunuz vede en yaratıcı uzaylı olun diyorsunuz konuyu biraz acalım lutfen uzaylı kılıgına girip fotografmı cekicegiz veya bi uzaylı masaustu yapıp buraya atıcagız biraz bilgi plss
    Oyunun teması ile ilgili bir duvar kağıdı istiyoruz gerisi size kalmış ister uzaylıları koyun isterseniz gemileri ,isterseniz gezegenleri herşey sizin elinizde

Onbaşı COMAG befindet sich auf einem aufstrebenden Ast COMAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.11.2009

Alıntı THEMIS kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Oyunun teması ile ilgili bir duvar kağıdı istiyoruz gerisi size kalmış ister uzaylıları koyun isterseniz gemileri ,isterseniz gezegenleri herşey sizin elinizde
    tmm ozaman ben hazırlıklara baslıyayım

Asker adayı GiZEMLi_TILSIM befindet sich auf einem aufstrebenden Ast GiZEMLi_TILSIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.03.2010

Kaffee İKOLİUM ödüllü En iyi Wallpaper Yarışması TURKSANCAK WALPAPERS

Uploaded with [URL=http://imageshack

LİNK http://yfrog.com/5xeu2walpapersj

DİREK LİNK http://img213.imageshack.us/img213/7788/eu2walpapers.jpg

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

ohh ohh 500k iko kazancam

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Asker adayı 2pacalypsenow befindet sich auf einem aufstrebenden Ast 2pacalypsenow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    04.12.2010

Lächeln Valla inşallah bişeyler kazanırız :)

Hasbi Tembel Er bugra1822 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast bugra1822 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.06.2010

Torun Dickhen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Dickhen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    31.07.2009

Lächeln

http://img163.imageshack.us/i/eu2yarmaaa.png/

site adında yarmaaa yazıyo ama ben yarışma yazmıştım

Torun oguman befindet sich auf einem aufstrebenden Ast oguman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.02.2010
    [IMG]http://www.boyacikoyu.com/Resimler/avatar/admin.gif[IMG]

Giriş tarihi
    26.11.2009
    COMAG tarafından (08.12.2010 Saat 13:53) değiştirildi.

Asker adayı KARAHAN06 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KARAHAN06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.08.2009

Kaffee Resmi Kendim Yaptım Hiç Biryerden Alıntı Değildir.

Resmi Kendim Yaptım Hiçbiryerden Alıntı Değildir. Yapım Aşamasına Ait Fotoğraflar İle İspatlayabilirim.
    Umarım Herkez Hakkı Olanı Alır Şimdiden Herkeze Başarılar Diliyorum Herkeze Kolay Gelsin Resmin empireuniverse2 Yazılı Olanı Ve Olmayanı Mevcuttur Bunlar Dışında EU2 Ye Hazırladığım 5 Grafiğim Daha Var İsteyenler Benimle Oyundan İletişime Geçebilir Veya Bu Sayfaya Koyabilirim.! Herkeze İyi Oyunlar & Forumlar... [IMG]
    KARAHAN06 tarafından (10.12.2010 Saat 05:07) değiştirildi. Sebep: Görünüm Ayarlaması

Torun deny77 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast deny77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.08.2009

Standart El emeği Göz nuru

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2