Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker dEEPhUNTER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dEEPhUNTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Unglücklich Kolonilerde araştırma

Kolonilerde üniversite kursam araştırma yapamaz mıyım? Ben de kolonilerde harıl harıl üniversite kurmaya çalışıyorum.

Onbaşı hakan__ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hakan__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.09.2009

Tek bir gezegene araştırma merkezi ve üniversite kur. Aynı anda 2 gezegende araştırma yapılamıyor, hatta diğer gezegenlerdeki merkezler araştırma süresine etki etmiyor.

Bir gezegende araştırma ve üniversiteyi son seviyeye getirene kadar başka bina kurma. Diğerlerinde bolca maden ve tersane ve üretim fabrikası kur. android fabrikası ve endüstri kompleksini de ihmal etme. Böylece hızla gelişirsin.

Alıntı hakan__ kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Tek bir gezegene araştırma merkezi ve üniversite kur. Aynı anda 2 gezegende araştırma yapılamıyor, hatta diğer gezegenlerdeki merkezler araştırma süresine etki etmiyor.

Bir gezegende araştırma ve üniversiteyi son seviyeye getirene kadar başka bina kurma. Diğerlerinde bolca maden ve tersane ve üretim fabrikası kur. android fabrikası ve endüstri kompleksini de ihmal etme. Böylece hızla gelişirsin.
    Arkadaşımız cok haklı

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
Space Pioneers