Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Asker jaxxa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast jaxxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    29.03.2010

Standart savaşcı ve tüccar değiştirme

savaşcıdan tüccara yada tüccardan savaşcıya geçtigimiz zaman araştırmalar gemiler ne olacak silinecekimi ?

mesela ben savaşcıyım

1 - ekoloji araştırıyorum seviyeyi 10 yaptım tüccar olmak istedim ekoloji seviye 10 damı kalacak yoksa jeoloji seviyesi 10 mu olacak

2 - ekoloji 10 karadelik 1 yaptım araştırmalardan anagemi cıkardım tüccar olmak istetim bu gemiler bende kalacakmı yoksa anagemi voyageremi dönüşecek silineceklermi

3 - rüzgar türbini seviye 20 yaptım tüccar olunca jeotermik enerjiyemi geçecek bu 20 seviye yoksa baştan bir dahamı basacağım

Hasbi Tembel Er _5055413602_ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast _5055413602_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.04.2010

Standart jaxxa

böyle bir şey mümkün değil ne ise o olarak kalırsın değiştirme olmaz.
    Felix The Cat

SP2 TR Game Admin super_wiper befindet sich auf einem aufstrebenden Ast super_wiper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    12.04.2010

1- ayni level jeoloji olarak yazilacaktir. Yani genel olarak anadala özel olan arastirmalarin levellari birbiriyle degistirilecektir

2- ana dala özel olan gemiler otomatik olarak puana dönüsecektir ve bu puanlari daha sonra öbür anadalin ya da normal baska gemilerin yapiminda kullanabileceksiniz

3- Yani genel olarak ana dal olan arastirmalarin levellari birbiriyle degistirilecektir

NOT: degisimi yapmadan önce pazar yerinden bütün kiralarinizi cekin ve eger varsa kiraya verdiginiz voyagerlari gezegeninize koyun ki burada bir kayip yasanmasin

Asker jaxxa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast jaxxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    29.03.2010

Alıntı felix001 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    böyle bir şey mümkün değil ne ise o olarak kalırsın değiştirme olmaz.
    mesaj yazarken biraz araştırıp yazarsan sevinirim mesaj yazmak için yazma felix

yardımın için teşekkür ederim süper

Onbaşı hakan__ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hakan__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.09.2009

Birde bu değişim için 300 ppkt istediğini söylüyor. Premium puanını nasıl elde edeceğiz? Bende premium var fakat bu premium satınalmadan gelen ppkt puanı yanlızca 1 puan. Değişim için nasıl bir ödeme planlanıyor?

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
Space Pioneers