Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Giriş tarihi
    03.02.2011

Standart Desert Operations Görevler !

Merhabalar,

Desert Operations'ta bir yenilik daha..

Yeni oyuncular için getirilen görev uygulamasına sizde katkıda bulunun, Elmas kazanın.

Örnek
    Komutan, bu şeyler için mmmm.. neydi ya sen söyle.. heh bina inşaları için teknoloji ağacı varmış diye duydum. Sağ tarafta yardım kategorisinin altında olması gerekiyor. Bizim mimarlar çok beceriksiz acaba Cephane binasından sonra hangi binanın inşa edilmesi gerektiğini söyleyebilir misiniz ?
    Yukarda belirttiğimiz örnek tarzında yeni başlamış oyuncuların oyunu daha çabuk öğrenmesi, görev yaparak oyunu adım adım tanımasını sağlamak amacıyla bu tür görev yazılarınızı bekliyoruz.

Kurallar

Çok uzun olmamalıdır, örnekte verdiğimiz yazının yaklaşık değerlerinde olabilir.
    Kazananlar bizim tarafımızdan süre bitiminde belirlenecektir.

Ödül

150 Elmas
    Bulent tarafından (05.07.2011 Saat 16:44) değiştirildi.

Ne istedigin degil, ne yaptigin önemlidir.

Giriş tarihi
    02.02.2011

rafınerı

Pssst...Buraya bak ! Rakiplerimin birimlerini,savunmalarını yada hammaddelerini görebilmem için bir miktar casus uçağına ihtiyacım var.Pentagon daki casus birimlerinden benim için 10 tane casus uçağı üretebilir misin ?

Giriş tarihi
    03.11.2010

Daumen hoch

1 - Komutan, hımm, En iyilerde kaçıncı sırada olduğunu biliyormusun bunu bana yazar mısın? (Üst panelden İttifak sekmesinin yanına bakın)

2 - Komutan, 1. donanmaya 10 asker koyar mısın Kumanda merkezine tıklayıp sağ panelden askeri yi açın oradan yerleştirin )

3 - Komutan, hımm en uzun yolculuk süresi hangi birime ait? ( Sağ panelde yardım menüsünün altında, birimler tablosuna bakmayı dene )

4 - Komutan, acaba 10 elmas ile kaç tane B-52 Stratofortress alabilirim? (Silah fabrikası sağ panelden uçak tersanesine bak istersen )

5 - Komutan, General aldın ama ajanların nasıl çalıştırılacağını bilmiyor musun ? (Kumanda merkezine tıklayıp, sağ panelden ajan sekmesini kullan)
    Mikail-1 tarafından (05.07.2011 Saat 17:41) değiştirildi.

Standart causu uçağı üretmek

pentagon binasından casus birimlerine girip casus uçağını bulup üret yazan yazının yanına 10 yazıp ürete basabilirsin

Lächeln selam

sey komutanim bisiy solucekdim ama neydi durun bi defterime bakayim hıh buldum teknoloji ağacı die bir yer varmıs bizimkiler hanqi bina olacağini bilememisler onlara solesekmi ?

Giriş tarihi
    20.12.2010

Kaffee bir görev de benden

Merhaba Komutanım

Generalimden yediğim azarın içimi kemirmesi sırasında bir soruya daha cevap vermem gerekiyor.Kara,Hava ve Su araştırmalarında hangi 3 araştırma konusu ortaktır? Bunun cevabını bildiğini biliyorum ve aşağıdaki kutucuğa yazacağını da biliyorum. Beni gururlandır evlat !!!

Alıntı SaruhaN-TeaM kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    sey komutanim bisiy solucekdim ama neydi durun bi defterime bakayim hıh buldum teknoloji ağacı die bir yer varmıs bizimkiler hanqi bina olacağini bilememisler onlara solesekmi ?
    sağ taraftaki yardım sekmesine tıklarsan teknolaji ağacından bina üretim sırasını gör

Alıntı Galadriel_90 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Merhaba Komutanım

Generalimden yediğim azarın içimi kemirmesi sırasında bir soruya daha cevap vermem gerekiyor.Kara,Hava ve Su araştırmalarında hangi 3 araştırma konusu ortaktır? Bunun cevabını bildiğini biliyorum ve aşağıdaki kutucuğa yazacağını da biliyorum. Beni gururlandır evlat !!!
    Askeri birlikler
    Silah teknigi
    Yapi teknigi
    araştırmaları ortaktır.

Alıntı Mikail-1 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    1 - Komutan, hımm, En iyilerde kaçıncı sırada olduğunu biliyormusun bunu bana yazar mısın? (Üst panelden İttifak sekmesinin yanına bakın)

2 - Komutan, 1. donanmaya 10 asker koyar mısın Kumanda merkezine tıklayıp sağ panelden askeri yi açın oradan yerleştirin )

3 - Komutan, hımm en uzun yolculuk süresi hangi birime ait? ( Sağ panelde yardım menüsünün altında, birimler tablosuna bakmayı dene )

4 - Komutan, acaba 10 elmas ile kaç tane B-52 Stratofortress alabilirim? (Silah fabrikası sağ panelden uçak tersanesine bak istersen )

5 - Komutan, General aldın ama ajanların nasıl çalıştırılacağını bilmiyor musun ? (Kumanda merkezine tıklayıp, sağ panelden ajan sekmesini kullan)
    1- 1123 - 1:749:1 darksideofthemoon911 şifre 123 44.500
    2- asker araştırmadım ve araştırmayı düşünmüyorum. Dikenli tel araştırdım.
    3- fırkateyn239 1sa 30dak ile en uzun yolculuk süresine sahip
    4- 2000 Tane
    5- general değilim ama tahmin ediyorum. kişinin koordinatlarını yaz ve yolla

Giriş tarihi
    17.04.2009

Arkadaslar arada sabit cevabi olmayan sorular oluyor, sanirim bunlari kullanamiyacagiz.
    Bunun disinda güzel senaryolariniz var.

(1 milyar puana ulas gibi abartmadan) Orta - Üst siralardakilerinde yaparken zorlanacagi senaryolar icinde örnekler gönderirseniz sevinirim

Giriş tarihi
    05.07.2011

Böse gorevler

esoti bu adilmi oyundaki tum oyunculara verildi gorev ban verilmedi sinirm cokkotu bozuldu

Giriş tarihi
    29.06.2011

Arkadaşlar
    Desert-Operation oyunu sadece ülkeni geliştirme ve savaşlara katılmanı değil arkadaşlarınla sohbet etmeni de sağlıyor! Arkadaşlarının çevrimiçi olup olmadıklarını görmen dışında savaştağın kişilerin çevrimiçi durumu da takip edebilirsin!
    Hedefleriniz:
    En az 3 kişiyi arkadaşlarına ekle.
    Ödülünüz:
    1 Elmas

direk kuzey cephesindeki görevleri şablon olarak kullandım
    omemer tarafından (05.07.2011 Saat 18:26) değiştirildi.

Giriş tarihi
    03.10.2010

Standart sorular

Komutanım! üniversiteyi inşa edip kara birimlerinden askeri üretilebilecek safha ya getiriniz.

Komutanım! yakıtlarınızı 1milyon kereoisine çevirin!

Komutanım! 2 milyon altın yapın!

Komutanım! asker üretip onu 1. donanmaya 10 2. donanmaya 10 3. donanmaya 10 olacak sekılde ayarlayın!

Komutanım! savunma birimlerinde dikenli telden 1000 tane yapın!

Komutanım! gökdelenlerinizden 20 tane yapın!

Komutanım! chatte truncu renkte gördüğümüz kişiler kimlerdir? (Süreli olsun vede şıklı)

Komutanım! desteğe nasıl mesaj atarsanız? aşagıda belırtılmıs sıklardan bırını secın!

Komutanım! bankaya yaklasık 1 milyar kadar para koyun!

Komutanım Hava birimlerinden f22 yı arastırıp 1000 tane uretıp donanma 2 ye koyun!

Komutanım! su birimlerinden f124 u arastırıp uretınız, vede donanmaya koyun!

Komutanım! elmaslarınızı cogaltınız.!

Komutanım 3 ay boyunca verılecek bır bına yapınız vede bitiriniz!

Komutanım 1 milyon puana ulaşın!

Komutanım! 60 tane %33 lük savaş yapın! vede 3 ay boyunca herhangı bır savasda yenılmeyın!

Komutanım generallık avantajlarından yararlanmanız gerekıyor! Hemen general olun!

Komutanım! Similatördekı hava kara su similatörlerini bitirin!

Komutanım Silah fabrıkasından panzer fabrikası, uçak, gemi tersanelerını bıtırın! (Buyuk bır odul verılmesı gerekır)

Komutanım son görev bankadaki paranızı 1 ktr yapın ! Emin olun yuksek bır puan alacaksınızdır!

Tüm görevleri bitirdiniz, İyi oyunlar.

Aklıma bunlar geldı

Giriş tarihi
    05.07.2011

evler

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd01 - Dil: tr)