Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker ecel1912 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast ecel1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.06.2009

Frage Üniversite Hakkında Resimli Anlatım

Aşağıdaki üniversitede 1 leveldeyken her geliştirceğımız becerinin level basına eğitim süreleri ;

Beceri Level 1 - 5:56 eğitim suresi
    Beceri Level 2 - 8:55 eğitim suresi
    Beceri Level 3 - 11:53 eğitim suresi
    Beceri Level 4 - 14:51 eğitim suresi
    Beceri Level 5 - 17:49 eğitim suresi
    Beceri Level 6 - 20:47 eğitim suresi
    Beceri Level 7 - 23:46 eğitim suresi
    Beceri Level 8 - 26:44 eğitim suresi
    Beceri Level 9 - 29:42 eğitim suresi
    Beceri Level 10 - 32:40 eğitim suresi

Üniversite binasını geliştirdikçe yeni araştırmacıların eğitim suresini her level için %1 düşürür Ilk baslarda onemsiz gibi gozuksede oyun ilerleyince ne kadar onemli oldugunu goreceksiniz.
    Bulent tarafından (08.07.2009 Saat 12:52) değiştirildi.
    *Bir yerde KÜÇÜK insanlar?n gölgesi büyüyor ise o yerde güne? bat?yor demektir !
    *Dört sey"kalitesiz insan"in Özelligidir:

1 Sikayetçilik
    2 Iftiracilik
    3 Dedikoduculuk
    4 Serefsizlik

Hasbi Tembel Er Voldemort befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.06.2009

Resetden once bu bilgiler gecersizdi sanirim.

Kıdemli asker ecel1912 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast ecel1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.06.2009

Alıntı Voldemort kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Resetden once bu bilgiler gecersizdi sanirim.

Sorunu anlaşılır ve detaylı yazarsan sana yardımcı olabilirim ama bu tür mesajları oyuncuların kafasını karıştırmamak için silmek zorundayım açıklayıcı bir yazı yazmaya özen gösteriniz
    *Bir yerde KÜÇÜK insanlar?n gölgesi büyüyor ise o yerde güne? bat?yor demektir !
    *Dört sey"kalitesiz insan"in Özelligidir:

1 Sikayetçilik
    2 Iftiracilik
    3 Dedikoduculuk
    4 Serefsizlik

Asker adayı devilcan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast devilcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    20.06.2009

Standart araştırmacı eğitimi

üniversite seviye 2 de. araştırma 3 te 4 çıkıo şimdi. 2 araştırmacı çalıştırıorum . üniversiteden bunların seviyesini yükseltmeye çalışıorum . araştırmacıya tıklayıp neyi istiyorsam işaretleyip sıra diorum ama sıraya eklenmio yada seviye yükselmio . ne yapmam lazım???

Hasbi Tembel Er icegun befindet sich auf einem aufstrebenden Ast icegun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

sağolasın

Hasbi Tembel Er kaanbjk befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kaanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.07.2009

ya evet bendede oldu 2 tane sıra var ama onlar başlamıyo öyle kaldı ama başka sıra dediğimde onlar gelişiyo ama o öncekiler öyle kaldı

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

üniversitenin seviyesini yukseltmeden onlarida yukseltemezsiniz. Su anda malesef sayisini hatirlamiyorum

Hasbi Tembel Er soweec befindet sich auf einem aufstrebenden Ast soweec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.02.2010

Standart Üniversite

Benim araştırmacılarımın en düşüğü 3. seviyede ve daha fazla eğitim yapamıyorum (var olan araştırmacıları eğitmekten bahsediyorum)
    Bu durumda üniversite binasının kademesini artırmam sorunumu çözermi
    yani araştırmacılarımı daha ileriki sevilere eğitebilirmiyim?

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2