Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker ecel1912 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast ecel1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.06.2009

Pfeil Hammade / Araştırmacı / Komutan / Modül Satışı (Resimli anlatim)

Hammadde satışı:
    1.Adım: Menüden binalara tıklıyoruz
    2.Adım: Karşımıza çıkan ekranda pazar yerine seçip acılan menü kısmından ihracat sekmesini tıklıyoruz.

1.Nolu Kısımı seçersek hammaddeyi acık artırma usulü pazara koymuş oluruz.

2.Nolu Kısmı seçersek girdiğimiz miktarı aşınca otomatik olarak o miktarının üstünü pazara koymuş oluruz.
    3.Nolu Kısmı seçip miktar belirtirsek Hammaddemizi pazardan NPC adı verilen bilgisayar kontrolü altındaki karakter tarafından alınmasını bekleriz.
    4.Nolu Kısım başta sabittir pazar yeri leveli 3 olduğunda fiyatı artırmanıza azaltmanıza olanak sağlar.

Araştırmacı satışı:
    2.Adım: Karşımıza çıkan ekranda Üniversite binasına tıklıyoruz.

Komutan satışı:
    1.Adım: Menü kısmından Uzay Donanmasını tıklıyoruz
    2.Adım: Menü çubuğundan Kumandanlar sekmesine tıklıyoruz

Modül satışı:
    Modül satısı için birinci olarak Sığınağı 3 Level ‘e getirmelisiniz (ürettip "gemiye takmadiginiz" modüller sığınakta saklanacaktır.) ikinci olarak Tersane 5 Level’e getirerek Tersanemizi tek olarak modül de inşa edebilir hale getirmeliyiz

2.Adım: Karşımıza çıkan ekranda Tersaneye tıklayıp acılan menü kısmından Modüller sekmesini tıklıyoruz.

Üreteceğimiz modülü seçip adet belirledikten sonra inşa et tuşuna basıyoruz.Tersanede ürettiğimiz modülün yapım işlemi bitince otomatik olarak sığınakta saklanır.

3.Adım: Menü kısmına tekrar dönüp binalara tıklıyoruz acılan sayfadan bu kez sığınağı seçiyoruz.
    4.Adım: Sığınakta Modüller sekmesini tıklayıp pazarda satışa sunacağımız modülü seçip sat diyoruz.

Bulent tarafından (04.09.2009 Saat 14:24) değiştirildi.
    *Bir yerde KÜÇÜK insanlar?n gölgesi büyüyor ise o yerde güne? bat?yor demektir !
    *Dört sey"kalitesiz insan"in Özelligidir:

1 Sikayetçilik
    2 Iftiracilik
    3 Dedikoduculuk
    4 Serefsizlik

Kıdemli asker omaryoluk befindet sich auf einem aufstrebenden Ast omaryoluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Daumen hoch

güzel olmuş beğendim

Kıdemli asker FLAWLEES befindet sich auf einem aufstrebenden Ast FLAWLEES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.08.2009

Emegıne saglık...Güzel çalışma
    Her kapiyi açmanin kestirme yolu habire anahtar aramak degil, anahtar adam olabilmektir.

||SONOSMANLI|| FLAWLEES

Asker xWaRRioRx befindet sich auf einem aufstrebenden Ast xWaRRioRx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.06.2009

Kaffee

teşekkür ederim

Kıdemli asker hzrfbtmzl befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hzrfbtmzl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    16.08.2009

çok güzel olmuş ecel ama bi sorum var satışa çıkardık tamam ama ondan sonra kazanana nasıl ulaştırabiliriz araştırmacıyla komutanı

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

komutan ve arastirmacilar kendisi gidiyor otomatik, hammadde, modül tarzi seyler icin kargo bölümü olan bir gemi yapip onunla kendin göndermen gerekiyor

Asker adayı darknight200 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast darknight200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.09.2009

Gemiye pazarda açık arttırma ile sattığım hammaddeyi yükledim ama gönderemedim.Hammadde var gemi var ama bi gönderemediğim için ceza yedim.Nasıl hammadde gönderiliyor?

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Uzay donanmasindan o donanmaya tiklayip , gönderecegin kisinin kordinatlarini gir ve donanmayi göndere bas. Kordinatlari loglarda ve de pazar yerindeki istatistikler de görebilirsin

Asker adayı Ayder befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Ayder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.11.2009

Iyi olmuş gibi duruyor bide oyunu inceleyelim

burdaki resimler eski versiyonun resimleri galiba

Hasbi Tembel Er TosunPasaTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast TosunPasaTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.12.2009

eyw saol arkadasm

Kıdemli asker merdo51 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast merdo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.11.2009

Ben bu kısmı nasıl gözden kaçırmışım ya tüh neler kaybetmişim iki ay oldu oyunu daha yeni yeni çözmeye başladım ama bir kötü tarafı var tirakilik yapıyo

Asker cx_1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast cx_1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.09.2009

satılan modülü bizmi iade etcez ?? yoksa otamatikmi gidio?

Onbaşı Ultraplsma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Ultraplsma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.08.2009

Beitrag

Alıntı cx_1 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    satılan modülü bizmi iade etcez ?? yoksa otamatikmi gidio?
    sen iade etceksin

Reden

evet

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2