Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Hasbi Tembel Er Erkronos befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Erkronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.10.2009

Standart Inşa edilmis uzay gemileri nasil yeniden modifiye edilir?

Su an baya bir uzay gemisi inşa ettim ama hepsinde sadece motor var, silah yada savunma donanimi yada kargosu hic yok.
    - Simdi ben onlara nasil silah yukliyebilirim?
    - Istenmedik gemileri nasil imha edebilirim?
    - Neden bir uzay gemisini inşa sirasinda iptal edilince butun harcanan ham maddeler yok oluyor?

Yardim ederseniz cok memnun olurum

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

1.bakım tersanesinden gemilerine silah modül vs. takabilir veya çıkarta bilirsin
    2.yine bakım tersanesinden geminin yanındaki hurdaya çıkart yazısını tıkladığında gemiyi silmiş olursun bilidğim kadarıyla hiç yapmadım
    3.nedenini bende bilmiyorum

Hasbi Tembel Er Erkronos befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Erkronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.10.2009

Alıntı BigPula kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    1.bakım tersanesinden gemilerine silah modül vs. takabilir veya çıkarta bilirsin
    2.yine bakım tersanesinden geminin yanındaki hurdaya çıkart yazısını tıkladığında gemiyi silmiş olursun bilidğim kadarıyla hiç yapmadım
    3.nedenini bende bilmiyorum
    Malesef dediklerini bulamadim. Benim Tershane Lv.3 kacinci Lv.de bu ozellikler cikacak?

Asker cx_1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast cx_1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.09.2009

araştırma merkezinde bakım tershanesi die bi araştırma yapcaksın bu bakım tershanesi ayrı bir bina

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı Erkronos kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Malesef dediklerini bulamadim. Benim Tershane Lv.3 kacinci Lv.de bu ozellikler cikacak?
    ayrı ve son binadır o yüzden işin çok kolay değil

Giriş tarihi
    19.10.2009

Yahu bir uzay gemisini modifiye etmek bu kadar mi zor? Su an bir suru ham madde kaybettim!

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Hammaddelerini niye bilerek kaybettin anlamiyorum, ileride bakim tersanesini bekleyebilirdin. Orada bir uyari yazisi cikiyor gemi yapimini iptal edince hammddelerin kaybolacagi ile ilgili.

Asker adayı Lara_Croft befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Lara_Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.09.2009

Benim iki tane donanmam vardı bir yere yolladım ve savaş başladı diye haber geldi ancak şimdi donanma yok diyor. Ben bu oyunu anlayamadım yeni başladım sayılır. Donanma ile ilgili hiç bişey bilmiyorum öylesine sağa sola tıkladım oluştu iki donanmam neden yok? yeniden nasıl oluştururum ?

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

Alıntı Lara_Croft kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Benim iki tane donanmam vardı bir yere yolladım ve savaş başladı diye haber geldi ancak şimdi donanma yok diyor. Ben bu oyunu anlayamadım yeni başladım sayılır. Donanma ile ilgili hiç bişey bilmiyorum öylesine sağa sola tıkladım oluştu iki donanmam neden yok? yeniden nasıl oluştururum ?

2 ihtimal var.

1-Savaş başladı donanman tamamen enkaza dönüştü.
    2-Donanmayı dağıttın.

Uzay donanması menüsünden boştaki gemiler sekmesine tıklayıp bi kontrol et orda değilse gemilerin hepsi savaşta uçmuştur.

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Asker adayı Lara_Croft befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Lara_Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.09.2009

Az önce sorunu çözdüm Meğer NPC'ye yenilmişim

Edit: Teşekkürler ilginiz için
    Lara_Croft tarafından (18.11.2009 Saat 22:11) değiştirildi.

EU2TR
    Gast EU2TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iyi günler

Kıdemli asker merdo51 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast merdo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.11.2009

Teşekkürler emeğinize sağlık bizi bayağı bir aydınlattınız

Onbaşı Ultraplsma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Ultraplsma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.08.2009

Beitrag

Gerçekten güzel gayet mantıklı saol COMAG...
    Yaşasın COMAG!!!

EU2TR
    Gast EU2TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı plsma kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    gerçekten güzel gayet mantıklı saol comag...
    Yaşasın comag:d!!!

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2