Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Standart Chat Kuralları

Chat'e girdiğiniz andan itibaren bu kuralları aynen kabul etmiş sayılıyorsunuz.
    Kurallar Tüm kanallarda gecelidir !

1.Aynı veya farklı karekterleri defalarca tekrarlamak veya tek olarak alt alta postalamak veya, yazmak.
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 1 Gün Chatten atılırsınız

2. Alt alta Yazmak, Cümleyi bölerek Kelime, kelime yazmak yasaktır !
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 6 saat Chatten atılırsınız

3.Chatteki birinin rumuzunu kötü söz içercek şekilde Aşağılama.
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 3 Gün Chatten atılırsınız

4.Hakaret (şahsa ya da oyuna) etmek yasaktır! Moda hakaret cezasi
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) Süresiz Chatten atılırsınız

5.Chat Seviyesiz konuşmak, argo ( lan vs.), dalga geçmek ve bunları yapanlara aynı durumda cevap vermek yasaktır !

6.Eğer chatte yönetici, moderatör olmadığınız halde başkalarına olduğunuzu söyleyip kandırma yolunu seçerseniz.Siteyi zarara sokacak davranışlar (Kışkırtıcı hareketler, Kasıtlı sataşmalar, Devamlı agresiv davranışlar v.b.) sergilemek.
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 2 Gün Chatten atılırsınız

7.Chatte diğerlerini rahatsız edecek şekilde Cinsellik hakkında konuşmak.,
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 5 Gün Chatten atılırsınız

8.Başkalarını rahatsız edecek şekilde din hakkında açıklamalarda bulunmak Siyasi içerikli mesajlar ve diğerlerini bu yolla tehtid etmek.

9.Devamlı şekilde bir kullanıcının üstüne gitmek ve onu rahatsız etmek.

10. BÜYÜK harfle yazı yazanlar Chatten atılırsınız.
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 6 Saat Chatten atılırsınız

11.Aralıksız şekilde kimseye söz hakkı vermeden chati baltalamak.

12.Rumuz olarak tartışma yaratan isimler seçmek örneğin; "Mussolini", "Hitler", "PKK" gibi.

13.Chatte ticaret yapmak(ticaret odası hariç), ittifak Aramak ,İttifak reklamı, İittifak Davet ( İttifak Odası Hariç) yasaktır !

14. Chatte Her türlü site reklamı ve adresi verilmesi yasaktır Diğer online oyunlardan bahsetmek yasaktır !
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 1 gün Chatten atılırsınız

15.Yetkililerle devamlı olarak diğer bir kullanıcının niye yasaklandığını sormak,sebebini tartışmak, devamlı chate girerek Yetkili nerede diye bağırmak ve bu site de Yekili yok diye kendi kendine ukala davranışlarda bulunmak.Yetkililerle seviyesiz konuşmak özel sorular sormak yasaktır ! veya Site hakkında gereksiz açıklamalarda bulunmak...

Chat dili Türkçedir.Bu kurallara uymayanlar her ne şekilde olursa olsun farkına varıldıkları anda chatten atılırlar.

Desert Operations Takımı
    Esoti tarafından (31.05.2011 Saat 08:17) değiştirildi.

Onbaşı mehmo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast mehmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.06.2009

Beitrag

Tamam mod yapmam

Hasbi Tembel Er kubilay721 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kubilay721 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.11.2009

Alıntı Bulent kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Chat'e girdiğiniz andan itibaren bu kuralları aynen kabul etmiş sayılıyorsunuz.
    Kurallar Tüm kanallarda gecelidir !

1.Aynı veya farklı karekterleri defalarca tekrarlamak veya tek olarak alt alta postalamak veya, yazmak.

2. Alt alta Yazmak, Cümleyi bölerek Kelime, kelime yazmak yasaktır !
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 6 saat Chatten atılırsınız

3.Chatteki birinin rumuzunu kötü söz içercek şekilde Aşağılama.

4.Hakaret (şahsa ya da oyuna) etmek yasaktır! Moda hakaret cezasi

5.Chat Seviyesiz konuşmak, argo ( lan vs.), dalga geçmek ve bunları yapanlara aynı durumda cevap vermek yasaktır !

6.Eğer chatte yönetici, moderatör olmadığınız halde başkalarına olduğunuzu söyleyip kandırma yolunu seçerseniz.Siteyi zarara sokacak davranışlar (Kışkırtıcı hareketler, Kasıtlı sataşmalar, Devamlı agresiv davranışlar v.b.) sergilemek.
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 2 Gün Chatten atılırsınız

7.Chatte diğerlerini rahatsız edecek şekilde Cinsellik hakkında konuşmak.,
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 5 Gün Chatten atılırsınız

8.Başkalarını rahatsız edecek şekilde din hakkında açıklamalarda bulunmak Siyasi içerikli mesajlar ve diğerlerini bu yolla tehtid etmek.

9.Devamlı şekilde bir kullanıcının üstüne gitmek ve onu rahatsız etmek.

10. BÜYÜK harfle veya Kalın harfle yazı yazanlar Chatten atılırsınız.

11.Aralıksız şekilde kimseye söz hakkı vermeden chati baltalamak.

12.Rumuz olarak tartışma yaratan isimler seçmek örneğin; "Mussolini", "Hitler", "PKK" gibi.

13.Chatte İmparatorluk Aramak ,İmparatorluk reklamı, İmparatorluk Davet ( İmparatorluk Odası Hariç) yasaktır !

14. Chatte Her türlü site reklamı ve adresi verilmesi yasaktır Diğer online oyunlardan bahsetmek yasaktır !
    Cezası: BANN ( Chatten Atmak) 1 gün Chatten atılırsınız

15.Yetkililerle devamlı olarak diğer bir kullanıcının niye yasaklandığını sormak,sebebini tartışmak, devamlı chate girerek Yetkili nerede diye bağırmak ve bu site de Yekili yok diye kendi kendine ukala davranışlarda bulunmak.Yetkililerle seviyesiz konuşmak özel sorular sormak yasaktır ! veya Site hakkında gereksiz açıklamalarda bulunmak...

Chat dili Türkçedir.Bu kurallara uymayanlar her ne şekilde olursa olsun farkına varıldıkları anda chatten atılırlar.

Desert Operations Takımı

13.Kural chatta imparatorluk reklamı yapmak v.b ittifakmı?imparatorlukmu?

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

e.u 2 ile kurallar aynı olduğu için sanırım öyle yazılmış

bu konuyu okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum özellikle chatte tartısma yaratan oyuncular iyice okusun bakalım öğrenip ona göre ukalalık yapsınlar.

Hasbi Tembel Er Sarhoss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Sarhoss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.11.2009

Alıntı Sejad_Salihovic kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    bu konuyu okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum özellikle chatte tartısma yaratan oyuncular iyice okusun bakalım öğrenip ona göre ukalalık yapsınlar.
    merhaba,

evet katiliyorum

iyi oyunlar, iyi forumlar
    Ucurumun kenarinda olsan bile hayata giciklik olsun diye gulumse!

http://img688.imageshack.us/i/anigifjz.gif/

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kaffee

Mesajlarinda yazdiklarinin saygi cervevesinde olmasina dikkat et. Bir daha uyarmayacagim!!!
    Bulent tarafından (23.12.2009 Saat 12:36) değiştirildi.

Torun cantate befindet sich auf einem aufstrebenden Ast cantate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.12.2009

Standart slm

chat ten atıldımda ne kadar süreyle altıldığımıen azından bir sistem mesajı olarak gönderseydiniz tahmin ediyorumki süresizdir atılmışımdır bunu bilmek siterim .öyleyse çünkü oyunda kalmanın bir anlamı yok gerçi chat le işim olmuyor ama dışlanmakta hoş değil .gerçi o kişi bana hiç durmadan bıkmadan yaptığı saldırılardan sonra sölediklerimin bin katını haketmiştide onun yaptığını israil filistine yapmadı be neyse uzatmanın bir anlamı yok sadece bilmek istiyorum chat ten süresizmi altıldım .

Torun drmsen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast drmsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.12.2009

Standart ban

chatte ban yemiştim o zaman lar yenıydım oyunuda bılmıyordum chatte yardım ıstememe rahmen yardım alamıyordum sınırle ellerimden yazılan yazılar sebebı ile ban aldım şımdı oyuna alıstım ve cok sevdım ban acılmasını rica ediyorum
    saygılarımla.
    TŞK

Ausrufezeichen kardes

kardes ben de ban yedim suresiz nasil duzeliriz yardim edermisiniz

Asker adayı osiberk befindet sich auf einem aufstrebenden Ast osiberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.02.2010

Cool

süresiz banlar düzelmiyo bildiğim kadarıyla ama bir de BAZİL e sormak lazımdır...

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Standart ban

süresiz ban düzelmio

Evet süresiz ban alanlar düzelmiyor ama BAZiL le konuşursa güzel bir mazeratı varsa ban açılabilir belki

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Böse süresiz ban

ne mazereti süresiz ban almış ki ağır bişey yapmış almış süresiz banın bir ilerisi hesap kapatılması
    milankaka tarafından (15.03.2010 Saat 13:01) değiştirildi.

Asker adayı kutay38_98 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kutay38_98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.03.2010

ben banın nasıl olduğunu merak ettim ve durduk yere (kimseye değil) argo kelime kullandım ve hangi konudan ban yediğimi bilmiyorum süresi ne kadardır?

Kapalı Konu
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage