Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Hasbi Tembel Er kutahya befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kutahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.08.2009

Unglücklich Ordu/Asker Ufaltma (mehmo´nun Konusundan alinti)

Asker Ufaltma

Bir cok oyuncunun genelde kislayi kurduktan sonra asker yapimina gectigini defalarda sahit olmusuzdur.Böyle hatalar oyuncularin ileride sorunlarla karsilasmasina neden olabilir basta yüksek ordu vergileri gibi.Yapim maliyeti düsük olan askerlerin veya herhangi bir yaya gruplarinin daha sonradan farkedilen yüksek vergileri cogumuzu zor duruma düsürür.

1kk asker= 1kk sabit gider
    1kk panzersavar piyade= 9kk vs..

örnegin 1kk luk bir askeri birlik kurduysak bunun maliyeti 1kk $ olur ve kalkinma yeni baslayan birisi icin zor bir hal alir.

1kk lik bir askeri orduyu ufaltmanin 2 yolu vardir
    1.güclü bir rakibe karsi gönderip yenilip yok olmasi saglamak(bunu yaparsak kaybedecegimiz binalari unutmamamiz gerek)
    2.Ticaret merkezinden baska bi oyuncuya satmaktir(ancak bu sans isidir eger bu durumdan haberi varsa oyuncularin satis artik sansa kalmistir.

Saygilarimla
    kutahya

Not: kk = milyon
    Bulent tarafından (01.10.2009 Saat 11:17) değiştirildi.

Asker adayı nederturk befindet sich auf einem aufstrebenden Ast nederturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    16.03.2010

yada orduyu toplamaya başaldığında düşmana saldırırken asker feda olacak daha güüçlü birimlerin hem düşmanı alt edecek hemde askerden kurulacaksın

Asker adayı kingcome55 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kingcome55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.03.2010

Standart sa

ben biRşey sorcaktım ya bakın hiç ordum yok ama tuR maliyetlerinde ordu
    -10.200.000 yazıo napmam lazım bi yardım edermisinz

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Standart sa

ordun çok bütük onu biraz küçült ticaret merkezinden sat ya da savaş gir başka yolu yok askerlerden kurtulmanın

Kıdemli asker xarpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast xarpet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.12.2009

Blinzeln ordu -

orduna iyi bak depoda faladır ordunu sat minden koy hemen kurtulmaya çalış

tur maliyetinin - olmasında nekadar sınır var yani belli bir miktar varmı
    mesela -1milyar olunca bişey oluyormu oyunun sona ermesi gibi

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

Alıntı toraman76 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    tur maliyetinin - olmasında nekadar sınır var yani belli bir miktar varmı
    mesela -1milyar olunca bişey oluyormu oyunun sona ermesi gibi
    Bildiğim kadarıyla bir sınır yok

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Varyemez amcaya gelene kadar senin için o sınır olsun
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli asker oSgen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast oSgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    24.10.2009

Pfeil

Öyle bir sınır en azından 4 milyara kadar kendi gözümle gördüğüm için emin olarak söyleye bilirim.

YARARLI LINKLER
    Oyun KURALLARI - Chat KURALLARI - TR Desert Operations FAN CLUB

Kıdemli asker xarpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast xarpet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.12.2009

Cool

bendede olmudu aynısı -10 milyar ama bu sınırısz olduğunu düşünüyorum çünkü her birimin kendine göre tur alıyo mesela birim 60 tur alıyo desek bu şuna bağlanıyo paran sınırsızsa tur snırsız oluyo varyemez amcanın bile bi sınır var demek bu

Kıdemli asker oSgen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast oSgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    24.10.2009

Kaffee

Alıntı xarpet kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    bendede olmudu aynısı -10 milyar ama bu sınırısz olduğunu düşünüyorum çünkü her birimin kendine göre tur alıyo mesela birim 60 tur alıyo desek bu şuna bağlanıyo paran sınırsızsa tur snırsız oluyo varyemez amcanın bile bi sınır var demek bu
    Evet bir nevi böyle bakabiliriz duruma.

YARARLI LINKLER
    Oyun KURALLARI - Chat KURALLARI - TR Desert Operations FAN CLUB

Hasbi Tembel Er franta99 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast franta99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.04.2010

varyemez amcaya gelen şimdiye kadar olmamıştır her halde

Asker adayı ardaardafalay befindet sich auf einem aufstrebenden Ast ardaardafalay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.03.2010

arkadaşlar 1.210.000 askerim 80.450panzersavar 500.000paraşütçü 330.000gepart 90.950çoknamlulu 185.235 sualtı komandosu 33.175 leopard 200korvet k135 im on dakikada 10trilyon geliyo ama asker parşütçü sualtı komandosu hiçbişeye yaramdığı için göndermem lazım oyunu pek bilmediğim için karaya önem verdim şimdi havadayım (:

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kendi bilgilerinizi vererek casusa gerek kalmadan oyunculara avantaj sağlarsınız mesajınızı editleyiniz..[gerçi çok geç ]
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Asker adayı DarqLegend befindet sich auf einem aufstrebenden Ast DarqLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    19.06.2010

Standart oyun nasıl oynanır ?

beyler ben DarqLegend ben daha yeni oyunu oynuyorum nasıl oynandıgını bilmiyorum kısaca anlatırmısınız yardımcı olur musunuz ?

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage