Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Hasbi Tembel Er grade94 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast grade94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.07.2009

Kaffee savaş nasıl yapılır resimli anlatım

İLK ÖNCE HERKESE YENİ FORUM HAYIRLI OLSUN

Öncelikle üniversiteye girip "arastira" basip üretmek istediginiz birimin bütün gereksinimlerini arastirdiniz mi diye kontrol edin.

Ikinci olarak Kisla ve sagda kara birligi egite basarak istediginiz birimi üretin.

Ana menüde sol tarafta En iyiliere basip kime saldirabileceginizi görün (Kalin beyazla yazilmistir)

Kumanda merkezi
    (Bayrakli bina) ve sagdaki Askeri tusuna basiniz

Ana menüye geldiginizde sagda birliklerinizin gönderdiginiz yere saat kacta ulasacaginizi görürsünüz. (Sagda savas düzeni alma) Server saati türkiye saatinden bir saat geridir!

Bulent tarafından (26.08.2009 Saat 10:35) değiştirildi.

emeğine sağlık dağınık türkçe düzeldi ama mehmodada var bu konu ama seninki daha önce

Onbaşı mehmo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast mehmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.06.2009

Beitrag

dostum mcll-aegg gradeyle ben farklı konular açtık.bir daha bak.bim konum asker üretimi onun konusu asker yollanımı.

pardon bana öle geldi kafamın karışık oldugu ana geldi sanırım sanki suan farklı

Kıdemli asker merdo51 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast merdo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.11.2009

Daha çok çalışmam lazım anladım

Hasbi Tembel Er grade94 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast grade94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.07.2009

slm bn grade94 ooof ya teşke oyunu bırakmasaydım ya ne güzl bu oyuna ilk başlayandım beaa tüüh

Asker adayı forewer befindet sich auf einem aufstrebenden Ast forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.01.2010

Daumen hoch

çok saolun (forewer)

Asker adayı TheOmNo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast TheOmNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.02.2010

Frage

ya bizim oyun ekranı böyle değil nasıl böyle yapacaz yardım üni tıkayınca bende böyle olmuyor !

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Standart asker

o oyunun eski görünümü görünümü sonra değişti

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

Alıntı TheOmNo kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    ya bizim oyun ekranı böyle değil nasıl böyle yapacaz yardım üni tıkayınca bende böyle olmuyor !
    Burada videolu anlatım vardır.

Videolu anlatimlar - Looki Forum

Kapalı Konu
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage