Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Asker adayı Gurkanterzi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Gurkanterzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.08.2009

Böse Açık Arttırma ve ticaret

Açık Arttırmayı kazananın gezegenine malı yükleyip gönderiyoz sonra ticaret gemimize ateş açılıyo, gemimizi kaybettiğimize mi yanalım, içindeki hammaddeye mi, yoksa ödeyeceğimiz ceza kredisine mi, bu konuya acilen çözüm bulunsun, böyle bir durum yaratan kişi açık arttırmalardan men edilsin bir daha fiyat veremesin diyorum ve oyunun yöneticilerine burada çağrı yapıyorum lütfen bu konuda önlemler alın.

Asker aalperen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast aalperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.10.2009

açık artırmada teslimatı yapmak satıcıya ait o nedenle bu tür tehlikeleri göze alacaksın gezegeni kontrol edip ona göre teslimata gidersin direk donanmayı gezegene gönderme gezegende donanma olup olmadığını kontrol et ondan sonra gönder.

Kıdemli asker firat981 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast firat981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.12.2009

Bu konudaki şikayetleriniz için(Ticaret KARA Liste) öneririm:
    Ticaret KARA LISTE - Looki Forum
    Saygilarimla
    firat981

Onbaşı Ultraplsma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Ultraplsma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.08.2009

Kaffee

Bak benim tavsiyem şu geminin kusursuz sevkıyat gemisi olmasını istiyorsan gemiye Göktaşı Toplama Modülü ve Madencilik Lazeri koyma Bunu unutmaki Madencilik Lazeri bir silahtır,sonra sadece Kargo S Kargo M ve istersen Kargo L koy sadece bunları koy diğerlerini boşver gemine silah takma ama gemine Warp ve İmpuls akmayı unutma Warp olmadan kendi sistemin dışına çıkamazsın.
    Örnek:Warp=ışık hızı teknolojisi olduğu için evrenler arasında hızlı ilerlemeyi sağlar. İmpulse ise evren içinde hızlı gitmeyi sağlar.
    Benden bukadar sana bişeyler öğretebilmişsem ne mutlu bana.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2