Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Anket sonuçlarını görüntüle: Olsun mu? Olmasın mı?

Katılımcı sayısı
8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olsun

6 75.00%
  • Hayır Olmasın

2 25.00%
    Kıdemli asker firat981 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast firat981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.12.2009

Cool Gelişmekte Olan Kişiler

Gelişmekte olan kişilere Saldırılar Yapılıyor ben de bir fikir öne sürdüm...

1. 1 M puanı olan kişilere kendisinin 4 katından büyük oyuncular saldırınca 1 hafta boyunca kimse saldıramasın.(Kara Savaşında)
    2. Bir Kişiye kendisinin 4 katı ve üstü biri saldırınca Tersane Bombalama olmasın.
    3.Bir kişiye karşı 4 katı ve üstü bir oyuncu saldırdığı anda aynı anda başka bir cephe olamasın.
    4.bir kişiye Kendisinin 6 katı(hatta daha az) ve üstü bir oyuncu saldırırsa Asker Başına düşen hammadde alımı düşsün.
    Saygilarimla
    firat981

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

tamamen destekliyorum

Daumen runter ııııııı:))

hiç bir şekilde desteklemiyorum.puanımız çok diye günahımız ney)

Hasbi Tembel Er guneray befindet sich auf einem aufstrebenden Ast guneray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    12.09.2009

Standart yorum

oyunun kuralı bu,,yapacak bir şey yok..
    guneray

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

tamamen destekliyorum

hiç bir şekilde desteklemiyorum.puanımız çok diye günahımız ney)
    günahınız aşırı yetkinizin bize zarar vermesi ve piyon olmamız
    demokratik biryer değil eu2 evreni ama diktatörlüğede gerek yok yani

Torun protrex befindet sich auf einem aufstrebenden Ast protrex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.04.2010

hehe kim sallar gelişeni siz paradan haber verin parayla iko alın gerisine karışmayın

Kıdemli onbaşı kenxlee befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kenxlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.02.2010

Blinzeln

bana göre oyunun kuralları gayet iyi itifaktaysan online isen sorun yok önemli olan diplomasi ve iyi itifak arası haberleşme arada bir oyuna takılan zaten çökertiliyor arkadaşım ve kardeşim sırf bu oyun için leptop aldılar

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2