Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    ahmet_68
    Gast ahmet_68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Gemi ve Tersane Grostonlarının Büyütülmesi

Merhaba.Benim önerim 7500 groston olan tersane kapasitesinin 10000 veya 12500 gibi bir rakama çıkarılmasıdır.Malumunuz yenı gelen korsan npc gemılerı arasında 30bın grostona sahip donanmalar mevcut.Bunun yanı sıra doom gemısının bir üst versiyonun oyuna update edilmesidir.Mesela 300 groston yada 350 groston buyuklugunde bir gemı olabılır.

Onbaşı crellking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast crellking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.03.2010

Daumen hoch

Ahmet arkadasımızın yazdığı konuya kesinlikle katılıyorum hem söylediği gibi yeni eklenen NPC ler ile savas yapılabilmesi için gerekli daha yüksek groston hakkı hemde oyunun daha da keyiflenmesi için sart bence oyuna yeni birşeyler eklenirken oyuncunun sahip oldugu haklarda yukseltilmeliki denge saglanabilsin.

Daumen hoch :)

Güzel bilgiler saolasın

Hasbi Tembel Er pikopat befindet sich auf einem aufstrebenden Ast pikopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.12.2009

Katılırım demekten baaşkaa bişey demiorum

Torun HasanRD befindet sich auf einem aufstrebenden Ast HasanRD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.02.2010

evet bende katılıyorum.büyütülsün 15bin groston olsun bence.

Torun Bencem befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bencem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.09.2009

Bencede Kesinlikle Uygulanmalı bu Öneri Hatta İki Oneri bİrden Onaylanmalı. Oyunda GElen Yenilikler Oyunu DAha İyi Ve Zevkli HAle GEtirir. Hatta BAna GOre Şu ZMnlarda OYun BAya Bİ Monotonlaştı Bunu HArketlendirecek bişi yAPılmalı Ki userler Çoğalabilsin

Asker adayı by_nebula befindet sich auf einem aufstrebenden Ast by_nebula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.06.2010

Bende Katılıyorum oyunun daha zevkli hale gelebilmesi için kapasitenin arttırılması şart

Asker zmvts befindet sich auf einem aufstrebenden Ast zmvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.07.2009

kesinlikle olmalı.

Daumen hoch Katılıyorum

Güzel öneri. Katılmamak elde değil. Dediği gibi Groston yeni npc'lerde önemli hale geldi. Tabiri caizse son çıkan npc'ler aşırı şekilde zorluyor.Tabiki oyuna yeni gemi ve gemilerin gelmesi dahada oyunu zevkli hale getireceği kaçınılmaz.

Son olarak bu konuyu okuyan tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum. Herkes katılsın arkadaşlar.

Saygılarımla.

Hasbi Tembel Er sedatus befindet sich auf einem aufstrebenden Ast sedatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.12.2009

Toplam grostonun ve/veya gemilerin grostonlarının büyütülmesi gerektiği fikrine sonuna kadar katılıyorum. Bu sayede oyun daha zevkli hale gelebilir. Daha çok asker taşımak mümkün olursa kara savaşları da hareketlenir.
    sedatus tarafından (01.07.2010 Saat 10:00) değiştirildi.

Asker adayı seko- befindet sich auf einem aufstrebenden Ast seko- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.02.2010

Standart Katılıyorum

Katılıyorum kara savaşları hareketlensin

Hasbi Tembel Er buluttt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast buluttt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.04.2010

Kaffee Güzel Fikir

Ustalar açıklamış sebeplerinide sıralamış; artık gemilerin grostonlarının büyütülmesi şart oyunun daha hareketli hale gelmesini sağlayacaktır.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Oyun zaten yeterince hareketli değil mi?Daha fazla hareket iyi olurdu ama genel ara yüzün değiştirilmesi dahada önemli yani
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

bu bir şart oldu bir an önce büyütülmeli diyorum
    7500 grostona hiçbirşey sığmıyor

Kıdemli asker hzrfbtmzl befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hzrfbtmzl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    16.08.2009

bence de tersane lvl ı kastıkça artan 150 gt lik boşluk artarsa daha iyi olur =) örneğin her lvl için 250 gt olsa toplamda 5k daha gt kullanabiliriz ve npc keserken iyi bi dizaynla tek başımıza da yeni npc leri keseriz =)

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2