Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Standart Hükümet merkezi ve iko kullanımı

Hepimizin bildiği gibi hükümet merkezi 5. kademeye geldiği zaman ekonomi , ticaret , savaş , enkaz ve göktaşı toplama konularnda avantaj sağlayan seçenekler ile karşılaşıyoruz. Her 3 günde bir bu seçenekleri geliştirme veya değiştirme hakkına sahibiz.
    Benim önerim. Buraya bir iko kullanım seçeneği yerleştirilerek 3 günlük bekleme sürelerini isteyen oyuncular tarafından kısaltılabilmesini sağlayabilir ve birden fazla seçeneği aynı anda geliştirebiliriz.

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

Çok iyi fikir. Olmaması için bir sebeb düşünemiyorum.

Tam destek

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Kıdemli onbaşı Jonesy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Jonesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.06.2009

İko. zaten çok büyük avantaj.. Bir de burada konulursa çok dengesiz bir durum ortaya çıkrtır.. Zaten binaları hızlı yaparak bu konuda baya önde olunuyor, eh bide bu olursa para vermeyen oynamasın.. Oyun sistemi de aylık para ödenen oyunlara dönsün..
    "TÜRK İNSANI PARA GİBİDİR, İÇİNE IŞIK TUT ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR."

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı Jonesy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    İko. zaten çok büyük avantaj.. Bir de burada konulursa çok dengesiz bir durum ortaya çıkrtır.. Zaten binaları hızlı yaparak bu konuda baya önde olunuyor, eh bide bu olursa para vermeyen oynamasın.. Oyun sistemi de aylık para ödenen oyunlara dönsün..
    hep destek tam destek jonesyye katılıyorum para veremeyenleride düşünün

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Ben katiliyorum ama yinede son yetki bende degil , bunuda sunucam , neden olmasin

ahmet_68
    Gast ahmet_68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya zaten ıko her alanda kullanılıyo nerdeyse bırde bu dedıgın olursa ohohoh.hukumet merkezınden sure kısaltmak yerıne alınan ıkoları bellı bır oranda kredıye cevırme secenegı olsa hukumet merkezınde bence daha ıyı bır yol olur dıye dusunuyorum

Kıdemli asker merdo51 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast merdo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.11.2009

ama bende para yok ki oyunda güzel arkadaşlara tavsiye ediyorum

ya bu çok saçma bunun anlamı parası olmayan bu oyunu oynamasın demek olur ama krediyi ikoya çevirme yolu olsa bunun yerine daha mantıklı bişey olur hemde para vermeyen arkadaşlarında haklarını korumuş oluruz

Hasbi Tembel Er wolfsaim befindet sich auf einem aufstrebenden Ast wolfsaim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.10.2009

Böse Para

Oyunu bir şirket çıkarıyor ve bunu çıkarırken her şirkette olduğu gibi amaç kazanç sağlamak bu kazncı da burada iko ile sağlıyorlar iko alacağızki para kazansınlar o yüzden krediyi ikoya çevirme gibi birşey olucğını sanmam olsa olsa ikoyu krediye çevirme olur.Diğer oyunlarda olduğu gibi.

Kıdemli asker hzrfbtmzl befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hzrfbtmzl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    16.08.2009

Daumen hoch

Alıntı hamunaptura kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    ya bu çok saçma bunun anlamı parası olmayan bu oyunu oynamasın demek olur ama krediyi ikoya çevirme yolu olsa bunun yerine daha mantıklı bişey olur hemde para vermeyen arkadaşlarında haklarını korumuş oluruz
    iyi de o zaman kimse iko almaz azıcık da yapımcıları düşünelim =D bi de sonuçta bu konu o kadar fark yaratmaz o yüzden bence de iyi fikir =D (ve iko almayan birisiyim =DD)

Hasbi Tembel Er NuksWsComeWs befindet sich auf einem aufstrebenden Ast NuksWsComeWs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.06.2010

admin abi sen onu yap ben cekebildigim kadar iko cekcem bide ikoyu hammaddeye çevirmede olsun başka bisi istememm

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2