Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Standart kara delikler

arkadaşlar bilindiği gibi kara delikler belirli sürelerde belirli yerlerde oluyor ben diyorumki kara deliklerin ve koordinatlarının bulunduğu bir sekme olsun ve devamlı güncellensin herkesin işine yarıyacağını düşünüyorum

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı hamunaptura kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bilindiği gibi kara delikler belirli sürelerde belirli yerlerde oluyor ben diyorumki kara deliklerin ve koordinatlarının bulunduğu bir sekme olsun ve devamlı güncellensin herkesin işine yarıyacağını düşünüyorum
    hafta başı koordinatlar değişir

Asker aalperen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast aalperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.10.2009

Daumen hoch çok güzel olur

bencede karadeliklerin bir listesi iyi olur bu şekilde bir yere gitmek için 2 saat karadelik aramayız güzel bir fikir

Alıntı adaminbiri2 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    koordinat değişimini biliyorum fakat benim söylediğim şey kara deliklerin bir listesinin olası konusundaydı

Kıdemli asker firat981 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast firat981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.12.2009

Bence de karadelik koordinatları iyi olur ama herkesi düşünürsek o kadar iyi olmaya bilir onun için herkesi düşünerek şu eleştiriyi yapmak zorundayım.

mesela Güçsüz birisi bir imparatorluğa giriyor olay aynen şöyle.

örnk:

Lider
    Frank(800.000)

Yardımcı Lider
    Wink(200.000)

Wink imparatorluktan ayrılıyor
    sonra Frank tarafından önceden verdiği koordinatları(ticaret için) kullanarak Uzaksa Karadelik Aracılığıyla saldırıyor.

fakat bu uç bir örnek diye dikkate almayabilirsiniz ama lütfen itiraz etmeyin(yanlış anlamalar dışında)
    Saygilarimla
    firat981

Hasbi Tembel Er savasacar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast savasacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    20.02.2010

Alıntı adaminbiri2 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    cumartesileri yarısı yer değiştirmiyor mu?

Kıdemli asker hzrfbtmzl befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hzrfbtmzl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    16.08.2009

Alıntı savasacar kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    cumartesileri yarısı yer değiştirmiyor mu?
    o değişiyo sürekli =)

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2