Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker Shawky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Shawky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Standart Mödüllerin Geri Kazanımı

Herkese hayırlı bayramlar...

Benim önerim savaşta hasar alan gemilerin modüllerinin bakım tersanesinde çıkarılıp eritilmesi ve alüminyum,demir,titanyum,bakır gibi parçaların hasarın oranında geri kazanılması mesela;

Koloni kurma modülü her madenden 10000 istiyor biz bu mödülü ürettikten sonra eğer hiç hasarı yoksa eritildikten sonra %25'i geri kazanılabilir(miktar hasarın oranına göre değişebilir) ama %50 hasarlıysa %12.5'i geri kazanılabilir

Gemilerde oluşan boş yerlere modülün aynısı sığınakta varsa koyabiliriz yada aynı boyutta/boyutlarda modüller konulabilir.

Modülleri eritmek için;

Gereken araştırma:Büyük Fırın
    Gereken Bina:Geri Dönüşüm Binası

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

Zaten gemilerin modüllerini söküp hammadeye çevirebiliyoruz. Bunun için tek şart geminin %100 canda olması.

Gemiyi tamir ettikten sonra modülleri geri dönüştürebilir çıkarıdığınız modüller yerine başka modülleri ekleyebilirsiniz.

Senin dediğin eğer "tamir etmeden de dönüştürebilelim" ise o güzel olurdu destekliyorum.

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Kıdemli asker Shawky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Shawky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

benim dediğim %100 turp gibi gemilerin modüllerinde eritebiliriz %10 durumdakileride ama alacağımız hammadde miktarı tabii farklı oluyor

Torun KARABOGA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KARABOGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.07.2010

senin dedigin ogame die bir oyunda var sen galiba o oyunu oynadın baya

Giriş tarihi
    01.03.2010

yok hiç oynamadım

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2