Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Asker zmvts befindet sich auf einem aufstrebenden Ast zmvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.07.2009

Standart satın alınan modüller, harita ve korsan gezegenler

ilk olarak yıldızlar sistemi haritasındaki rekler guncellensin yerleşim olmayan yerlerdede renkler gözükmekde bu düzeltilmeli. yerleşim olmayan sistemler yine siyah görünsün.
    ikinci husus satın alınan modüller bakım tersanesinde bir gemiden sökülüp diğer bir gemiye takıla bilmeli ve bu işlem sırasında modülün gereksinimi olan madenin %25 i bedel olarak ödenmeli. ayrıca gemilerin yanı sıra modülleride hurdaya çıkart seçeği eklenmeli bir modül hurdaya çıkartılınca yaparken harcanan madenlerin %50 si geri kazanım olmalı. oranlar benim görüşüm değişik fikirleriniz varsa bekliyorum.
    umarım yönetim kadrosu durumu ciddiye alır ve değerlendirir. okuyan ve ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler. iyi oyunlar.

korsan gezegen aşağıdadır.
    zmvts tarafından (21.06.2010 Saat 08:09) değiştirildi.

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

bunlar malesef yapimcinin aldigi kararlardir ve böyle kritik ayarlarda degisiklik olacagini sanmiyorum, Renk ile olan söyledigin sey icin ise degistirilecek bende bekliyorum

Asker zmvts befindet sich auf einem aufstrebenden Ast zmvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    21.07.2009

bir husus daha var.
    oyunda donanmaların saldıra bildiği korsan npcler mevcut.
    neden korsan gezegenler yok peki.
    bence korsan gezegnlerde olsun ve bunlarda belirli oranlarda asker bulunsun askerle orantılı bir biçimdede maden.
    sabit maden olmasın yada toplam sabit olsun hangi madenden ne kadar çıkacağı önceden bilinemesin .
    misal koorsan gezegene indin 1m askerini kestin korsanların. ve gezegenden çıkacak maden miktarı 400k diyelim bu 400k maden 40 ar k hepsinden çıkmasın sabitte misal 200k civa 50k hidro gibi önceden bilemediğimiz (askerleri kesmeden) bir şekilde çıksın
    korsan sistemleride.
    korsan ay üssü
    80k asker 70k maden

korsan donanımlı ay üssü
    150k asker 120k maden

korsan gezegeni
    500k asker 300k maden

korsan ana gezegeni
    1m asker 650k maden

korsan baba gezegeni 2,5m asker 1,150m maden

korsan merkez gezgeni 5m asker 2,35m maden

korsan imparatorluk merkezi 10m asker 4,85m maden

yenilmez korsan gezegeni 20m asker 9,45m maden gibi
    olabilir bence..
    korsan gezenndeki askerleri kesecen ne kadar maden alacanı bilecen ama hangi madenden ne kadar çıkacak oda bahtına olacak.

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı zmvts kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    bir husus daha var.
    oyunda donanmaların saldıra bildiği korsan npcler mevcut.
    neden korsan gezegenler yok peki.
    bence korsan gezegnlerde olsun ve bunlarda belirli oranlarda asker bulunsun askerle orantılı bir biçimdede maden.
    sabit maden olmasın yada toplam sabit olsun hangi madenden ne kadar çıkacağı önceden bilinemesin .
    misal koorsan gezegene indin 1m askerini kestin korsanların. ve gezegenden çıkacak maden miktarı 400k diyelim bu 400k maden 40 ar k hepsinden çıkmasın sabitte misal 200k civa 50k hidro gibi önceden bilemediğimiz (askerleri kesmeden) bir şekilde çıksın
    korsan sistemleride.
    korsan ay üssü
    80k asker 70k maden

korsan donanımlı ay üssü
    150k asker 120k maden

korsan gezegeni
    500k asker 300k maden

korsan ana gezegeni
    1m asker 650k maden

korsan baba gezegeni 2,5m asker 1,150m maden

korsan merkez gezgeni 5m asker 2,35m maden

korsan imparatorluk merkezi 10m asker 4,85m maden

yenilmez korsan gezegeni 20m asker 9,45m maden gibi
    olabilir bence..
    korsan gezenndeki askerleri kesecen ne kadar maden alacanı bilecen ama hangi madenden ne kadar çıkacak oda bahtına olacak.
    korsan baba gezegenden sonra verilen oranlar masrafa denk değil

Giriş tarihi
    21.07.2009

rakamlara takılmayalım lütfen oturup tek tek hesaplamadım.
    ama buna benzer bişeyler yapılabilir bence.

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

fikir güzel aslında
    üstelik değişikliğe giden hiçbirşey yok
    denenebilir

Giriş tarihi
    21.07.2009

yorumlar lütfen.

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

Rotes Gesicht

Ohhh korsan gezegen çok iyi fikir daha öncede duyduydum amma.. neyse olsada yesek

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kaffee

Alıntı incognito kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Ohhh korsan gezegen çok iyi fikir daha öncede duyduydum amma.. neyse olsada yesek
    yesek
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2