Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Standart altın ve petrol fiyatları

valla dogru yeremı yazmıyorum bılmıyorum amam benım maruzatım altın ve petrol fıyatlarıyla ılgılıdır... tıcarettee su an yıgınla altın var ve fiyatları yuksek ayrıca satılmıyor, oysa bu mantıkla dusmesı gerekırdı , petrol ıse koyar koymaz satılıyor ve fıyatı altından dusuk, yıne bu mantıkla fıyatı daha yuksek olması gerekırdı... Altın oyuncular ıcın bu kadar işlevsel değil , ama yakıt öyle değil... Dolayıyla demem odur kı bankada ki faizlerde olduğu , bir altın ve pettrol borsası kurulması oyunu daha zevklı kılıcaktır... arz ve talebe gore belırlenen bir altın ve petrol fıyatı yanı..

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı KIZILORDU kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    valla dogru yeremı yazmıyorum bılmıyorum amam benım maruzatım altın ve petrol fıyatlarıyla ılgılıdır... tıcarettee su an yıgınla altın var ve fiyatları yuksek ayrıca satılmıyor, oysa bu mantıkla dusmesı gerekırdı , petrol ıse koyar koymaz satılıyor ve fıyatı altından dusuk, yıne bu mantıkla fıyatı daha yuksek olması gerekırdı... Altın oyuncular ıcın bu kadar işlevsel değil , ama yakıt öyle değil... Dolayıyla demem odur kı bankada ki faizlerde olduğu , bir altın ve pettrol borsası kurulması oyunu daha zevklı kılıcaktır... arz ve talebe gore belırlenen bir altın ve petrol fıyatı yanı..
    bu sefer doğru yerde
    her maddenin satıldığı dönem farklı oluyor 1 ay öncesine kadarda yakıt şişmişti
    dönem dönem oluyor geçici bir durum
    yakıt altında faize uğrarsa fazlalık tüm faizleri düşürür 3. büyük bunalımı yaşarız
    altın satıp alarak para götürmekten başka fiyatına göre işe yaramıyor haklısın
    bencede değinilmesi gereken bir konu
    üstelik işlevselse insanlarda rahat ulaşabilmeli
    haliyle yakıtın fiyatını getirsen anca 1000e getirirsin sonrası zorlar
    benim görüşümde budur

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

yanlış söylemişim
    oyun doğruda kısım yine yanlış

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

dogru yere yazmissin fakat degismeyecek kurallardan birside bu fiyatlardir

kucuk bi öneriydi... teşekkürederim o zaman...

Kıdemli onbaşı kenxlee befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kenxlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.02.2010

Kaffee yakıııııııııııııııııııııııııııııııııııııt

arkadaş minden satın alalım .....fiyatlar max max bide fiyatı yükseltelim demişsin zaten yakıt bulamıyoruz bide pahalıyamı alalım....altın kim demiş işe yaramaz ticarette minden aramaktan nerdeyse kafamda 5 hane rakamı çarpar oldum....keşke ilkokulda bu oyunu oynasaydım....birim kökü xy birim sayısı s eşittir nekadar..oyuna bak be valla bilinmeyen denklemleri çözme ........yakıta zam hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı kenxlee kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    arkadaş minden satın alalım .....fiyatlar max max bide fiyatı yükseltelim demişsin zaten yakıt bulamıyoruz bide pahalıyamı alalım....altın kim demiş işe yaramaz ticarette minden aramaktan nerdeyse kafamda 5 hane rakamı çarpar oldum....keşke ilkokulda bu oyunu oynasaydım....birim kökü xy birim sayısı s eşittir nekadar..oyuna bak be valla bilinmeyen denklemleri çözme ........yakıta zam hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    İsyan etme sabret seninde olsun
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage