Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Konu: Araştırma

Daumen hoch Araştırma

Merhaba, ben salogundicik,

Benim şikayetim; araştırma sürelerinin çok uzun olması ve bu yüzden oyunun biraz sıkıcı olmasına neden oluyor.

Önerim ise; araştırma sürelerinin biraz geri çekilmesidir.Araştırma süreleri biraz geri çekilirse oyun daha da güzel olabilir.

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

Bunun gibi bir çok konu açıldı ancak şu an için öyle bir düşünce yok ve kısalması da söz konusu değil bildiğim kadarıyla.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Bülent abi bunu defalarca açıkladı ve "Araştırma süreleri değişmeyecektir" diye altını çizdi..Bunu anlamak zorundasınız araştırma süreleri değişmiyecek
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli asker Shawky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Shawky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

zaten çoğu oyuna göre araştırmalar çok kısa daha kısa olursa oyun 1-2 haftada sıkıcı hale gelir

Onbaşı hakan__ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hakan__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.09.2009

Araştırma süreleri çok kısa olan oyunlar da var. Oyunların belirli hedefleri var. Hedeflere ulaşıldığında oyun baştan tekrar başlıyor. Sanki tavla oynar gibi oynuyorsunuz. 6 ay ila 2 sene arası süreler içinde oyunu bir takım kazanır ve oyun baştan başlatılır.

Ayrıca aksiyon içerikli olanlarda sürekli güncellemeler getirilerek saldırı ve savunma gücü üzerinde taktik oynamalar yapılır. Bu güncellemelerin olduğu ekipmanları almak için ya uğraşarak oyun parası kazanılır, aktif oyuncu sayısı canlı tutulur yada beklemek istemeyen anında satın alır ve hızla gelişir.

Buradaki satış stratejisi hatası olarak gördüğüm bir araştırma için harcanması gereken miktar. Misal SP2 Jeoloji lvl 8 için 160 saatlik kısaltma lazım. Bu miktar TL bazında 132 lira. bu araştırmayı lvl 10 olana kadar araştırsanız harcayacağınız paraya bir laptop alırsınız. Bir örnekte buradan vereyim: jeoloji lvl 19: 6 gün 16 saat. Toplamda 160 saat ve 320 elmas ediyor. 550 elmaslık paketi alsanız 110 TL verirsiniz. Toplamda araştırma ve binaları elmasla tamamlayayım deseniz o paraya altınıza sıfır araba çekersiniz.

Çoğunluğun az miktarlarda para harcayarak firmaya bol para kazandıracağı bir sisteme geçiş yapılması şart. Bu şekilde uygulaması olan firmalar şimdi 20 milyon üzeri kayıtlı kullanıcı ile anlık pik değerde 200 bin civarı online üye sayısına ulaşıyor. Bu üylerin 100 bini bile aylık 10 TL harcasa, ki harcıyor, 1 milyon TL gibi bir değer aylık gelir hanesine geçiyor. Üstelik tek oyundan.

Ahhh Bülent, ben senelik 90 bin € maaşa anlaşalım derken çooook anlattım ama zannımca sizin ekibin halen pişmesi gerekiyor. Mech Range oyununu merak ettim, bir bakayım dedim. Hayal kırıklığı oldu. Benzer oyunlara göre tutacak bir şey yapalım denmiş. Fakat diğer oyunlardaki aynı hatalar yine, yeniden, ısrarla yapılıyor. Hedef çok oyuncu, aksiyon, heycan olmalı.

Şu anda denediğiniz türlerdeki oyunlar büyük firmalarca denendi. Hatta daha sağlam taktik finans hesaplarıyla. Fakat başarılı olamadılar. Bir oyunda hız yoksa para kazanamaz. Hız için para ödemesi az miktarda ve çok sayıda kişi tarafından olmalı. Az sayıda kişi, çok para taktiği ego tatmini yapanları çeker. İki elin parmaklarıyla sayılabilecek kadar azdırlar.

Oynamaya devam, az para ödeyip hızlı gelişmek zevklidir. Ekibinizi yıpratır,dinamik bir yapı gerektirir. Ortak çalışmayı gerektirir. Düzenlilikte bir diğerini düşünerek yazmayı, hareket etmeyi gerektirir.

Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun
    hakan__ tarafından (14.06.2010 Saat 03:31) değiştirildi.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı hakan__ kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Araştırma süreleri çok kısa olan oyunlar da var. Oyunların belirli hedefleri var. Hedeflere ulaşıldığında oyun baştan tekrar başlıyor. Sanki tavla oynar gibi oynuyorsunuz. 6 ay ila 2 sene arası süreler içinde oyunu bir takım kazanır ve oyun baştan başlatılır.

Ayrıca aksiyon içerikli olanlarda sürekli güncellemeler getirilerek saldırı ve savunma gücü üzerinde taktik oynamalar yapılır. Bu güncellemelerin olduğu ekipmanları almak için ya uğraşarak oyun parası kazanılır, aktif oyuncu sayısı canlı tutulur yada beklemek istemeyen anında satın alır ve hızla gelişir.

Buradaki satış stratejisi hatası olarak gördüğüm bir araştırma için harcanması gereken miktar. Misal SP2 Jeoloji lvl 8 için 160 saatlik kısaltma lazım. Bu miktar TL bazında 132 lira. bu araştırmayı lvl 10 olana kadar araştırsanız harcayacağınız paraya bir laptop alırsınız. Bir örnekte buradan vereyim: jeoloji lvl 19: 6 gün 16 saat. Toplamda 160 saat ve 320 elmas ediyor. 550 elmaslık paketi alsanız 110 TL verirsiniz. Toplamda araştırma ve binaları elmasla tamamlayayım deseniz o paraya altınıza sıfır araba çekersiniz.

Çoğunluğun az miktarlarda para harcayarak firmaya bol para kazandıracağı bir sisteme geçiş yapılması şart. Bu şekilde uygulaması olan firmalar şimdi 20 milyon üzeri kayıtlı kullanıcı ile anlık pik değerde 200 bin civarı online üye sayısına ulaşıyor. Bu üylerin 100 bini bile aylık 10 TL harcasa, ki harcıyor, 1 milyon TL gibi bir değer aylık gelir hanesine geçiyor. Üstelik tek oyundan.

Ahhh Bülent, ben senelik 90 bin �maaşa anlaşalım derken çooook anlattım ama zannımca sizin ekibin halen pişmesi gerekiyor. Mech Range oyununu merak ettim, bir bakayım dedim. Hayal kırıklığı oldu. Benzer oyunlara göre tutacak bir şey yapalım denmiş. Fakat diğer oyunlardaki aynı hatalar yine, yeniden, ısrarla yapılıyor. Hedef çok oyuncu, aksiyon, heycan olmalı.

Şu anda denediğiniz türlerdeki oyunlar büyük firmalarca denendi. Hatta daha sağlam taktik finans hesaplarıyla. Fakat başarılı olamadılar. Bir oyunda hız yoksa para kazanamaz. Hız için para ödemesi az miktarda ve çok sayıda kişi tarafından olmalı. Az sayıda kişi, çok para taktiği ego tatmini yapanları çeker. İki elin parmaklarıyla sayılabilecek kadar azdırlar.

Oynamaya devam, az para ödeyip hızlı gelişmek zevklidir. Ekibinizi yıpratır,dinamik bir yapı gerektirir. Ortak çalışmayı gerektirir. Düzenlilikte bir diğerini düşünerek yazmayı, hareket etmeyi gerektirir.

Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun
    katılıyorum haklısın
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

haklısında ben senin kadar bu işten anlamadığım için hataları anlayamadım
    o büyük oyunlarda hız olduğu doğru ama sağlamlık yok
    strateji oyunlarıda değil zaten onu başaran
    hareket ve dediğin gibi "hız" oyunu
    üstelik oyunlar stratejiyi farklı paketlerde vermişler bu bir avantaj değilmi
    konu fiyat olunca bu tarz oyunda şu fiyatla dediklerin o kadar haklıki sanıyorum senin istediğin parayı ödemek zor olurdu(hakediyorsun ama...)
    bir kısım oyunları oynadım
    hepside lookiden büyüktü türkiyede
    orda sanki parayla alınan oyun birimleri"beni al"dercesine cazip
    haklısın hız lazımda "sağlamlık" nasıl olacak
    sağlamlıkta hız kadar önemli
    hatalat denge ve ennnnnnnnnn önemlisi saldırının pekte cazip olmaması
    yanılıyormuyum

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı adaminbiri2 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    haklısında ben senin kadar bu işten anlamadığım için hataları anlayamadım
    o büyük oyunlarda hız olduğu doğru ama sağlamlık yok
    strateji oyunlarıda değil zaten onu başaran
    hareket ve dediğin gibi "hız" oyunu
    üstelik oyunlar stratejiyi farklı paketlerde vermişler bu bir avantaj değilmi
    konu fiyat olunca bu tarz oyunda şu fiyatla dediklerin o kadar haklıki sanıyorum senin istediğin parayı ödemek zor olurdu(hakediyorsun ama...)
    bir kısım oyunları oynadım
    hepside lookiden büyüktü türkiyede
    orda sanki parayla alınan oyun birimleri"beni al"dercesine cazip
    haklısın hız lazımda "sağlamlık" nasıl olacak
    sağlamlıkta hız kadar önemli
    hatalat denge ve ennnnnnnnnn önemlisi saldırının pekte cazip olmaması
    yanılıyormuyum
    Diablo 2 Browser oyunu çıkarsa lookiye bunları unutabilirsiniz

Sistem Özellikleri

Doğru diyorsunuz.Araştırma süreleri iyi ve kısalırsa oyun sıkıcı olabilir.Ben açtım bu konuyu ama eleştirilerden öyle sıkıcı olacağını anladım. İlgileriniz için hepinize teşekkür ederim

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Arkadaslar malesef bu sorulariniza yetkili olarak forumdan cevap vermeyecegim, Sadece diyebilecegim bizde bir sirketiz ve belli bir sirket politikasina göre isliyoruz ve emir büyük yerden geliyor ve bizler tarafindan uygulaniyor.

En önemli söyleyecegim sey ise Diablo nun aynisinin tipkisini sonbaharda cikartiyoruz. Hemde Clientsiz olarak! Su an üstünde calistigim oyun Vikingler temalidir ve ondanda büyük keyif alacaginizi düsünüyorum,

Almanca versiyonuna bakmak isterseniz

Gronenland
    Bulent tarafından (16.06.2010 Saat 10:22) değiştirildi.

Giriş tarihi
    01.12.2009

bu süper bir haber o oyundada ben olacam o kesinleşti

Sistem Özellikleri

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage