Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Asker adayı KaNiCeN06 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KaNiCeN06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.03.2010

Standart Araştırmalar için öneri

Selam.Daha önce konu açıldımı bilmiyorum ama benim önerim şu : Bir araştırmayı bastığımızda o bitene kadar araştırma açamıyoruz.Nasılki bina yada araştırma geliştirmelerde %20 fiyat eklenerek geliştiriyorsak belli bir bedel karşılığında 2.araştırma geliştirmeyi açabilsek çok daha iyi olur.Çok yavaş ilerleniyor oyunda.Benim ki sadece bir öneri.İlginize teşekkürler...

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Standart araştırma

slm bence bu omaz çünkü araştırma daha da karışırbide binaların toplu yapılma özeliği var ama araştırmalın toplu yapılma özelliği yok zaten araştırma seviyesi artıyo gerktirdğnde fiyatları ve süreleri artıyor

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Bu oyunun mantigina uymuyor bu oneri malesef

Standart armut piş

üyelikten sonra login olup B52 basmaya benzer bu...okadar hızlı gelişmek insana bir zevk vermez...

Torun kamilolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kamilolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.03.2010

Lächeln slm

Nedem Allah bilir!:=))))))))))))))))))))))

Hasbi Tembel Er sosyete64 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast sosyete64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.03.2010

Alıntı kamilolu kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Nedem Allah bilir!:=))))))))))))))))))))))

Kıdemli asker oSgen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast oSgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    24.10.2009

Rotes Gesicht

Alıntı LiveForever kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    üyelikten sonra login olup B52 basmaya benzer bu...okadar hızlı gelişmek insana bir zevk vermez...

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage