Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker Shawky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Shawky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Standart Atom/Hidrojen Bombası

Heralde çoğu kişi ilk okuduğunda yok artık demiştir bence biraz uçuk bir fikir ama paylaşmak istedim.Bence atom veya hidrojen bombası oyuna ayrı bir tat katar,elinde bu bombayı bulunduranlar korkunç bir güce sahip olmuş olur kimse onunla savaşmaya cesaret edemez ve bir nevi soğuk savaş başlar.Bu bombaların gereksinimleri ve getirdikleri:

Gereksinimleri
    Araştırmalar:Bomba Teknolojisi(100 seviye),Nükleer Enerji(100 seviye)
    Binalar:Nükleer Santral
    Birim:Bomba sadece Stratofortress tarafından atılabilir
    Oyuncu:Bombayı atacak kişinin en az 2.000.000 puanı olması(bu puanın altında bombayı üretebilir ama atamaz)bombanın atılacağı kişininse en az 3.000.000 puanı olması gerekir.
    Kişiler arasında en az 20 savaş yapılmış olması gerekmektedir.
    1 bombanın maliyeti 50.000.000.000'dır

Getirileri
    Bombanın atıldığı kişinin puanı sıfırlanır.(araştırmalar,binalar,birimler vb.dahil)

Hidrojen yada atom bombası olması fark etmez sonuçta gereksinimleri ve getirileri aynı ama tercihim hidrojen bombası

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Bu ancak event şeklinde olabilir kalıcı olması demek benim için bir felakettir bu olursa zaten oyunu bırakırım.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli asker Shawky befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Shawky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

haklısın birçok kişi oyunu bırakır ama adam event için 200 araştırma yapmaz,o zaman her yılın 1 ayı bu bombalar atılabilse güzel olur.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Oyuna uyarlanması gerekiyor şimdi atom/hidrojen yapmak gerekir bombasini direkman yapmak oyuncuya bir zevk vermez yani bir eğlencesi olmaz bu işin eğlencesi olmasi için hissetmek lazım o duyguyu yoksa herkez sıkılır oyunun bi tadı kalmaz anti atom/hidrojen bombası destroyeri olucak birde ..yani herşeyin bir pozitifi varsa herşeyinde negatifi vardir
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Hasbi Tembel Er mervanoles befindet sich auf einem aufstrebenden Ast mervanoles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    30.05.2010

herkez 1.ye atar o zaman oyun olmaz

SAÇMA

Giriş tarihi
    01.03.2010

Alıntı mervanoles kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    herkez 1.ye atar o zaman oyun olmaz

SAÇMA
    kabul edilirse illk senin tepene atıcam

Giriş tarihi
    01.03.2010

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Oyuna uyarlanması gerekiyor şimdi atom/hidrojen yapmak gerekir bombasini direkman yapmak oyuncuya bir zevk vermez yani bir eğlencesi olmaz bu işin eğlencesi olmasi için hissetmek lazım o duyguyu yoksa herkez sıkılır oyunun bi tadı kalmaz anti atom/hidrojen bombası destroyeri olucak birde ..yani herşeyin bir pozitifi varsa herşeyinde negatifi vardir
    zaten dedimya o bomba direk yapılmıyor 200 araştırma direk yapilsa şimdi bütün araştirmalari bitirmiştim,anti atom/hidrojen bombası yapılabilir ama bence hiç güzel olmaz

Giriş tarihi
    01.12.2009

düşünceye saygı duymak ve herşey saygı çerçevesinde olmak "saçmalıksa" bu başlığı açan kişininde kişiliği "saçmalıktan" ibarettir.(ki kişiliği saçma değil saygı duyarım düşüncesine)
    Böle negatifsel düşünceler yaparsanız olmaz herşeye iyi ve kötü bakan birisi olarak bende böle saçma demiyorum gereksiz diyorum daha yerli yerinde bir sözdür.

Sistem Özellikleri

Giriş tarihi
    01.03.2010

ben onun önerisine gereksiz yazmıştım ondan dedi sanırım tabi beğenmemişte olabilir ama zaten sana demediki şaçma diye

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

herkes nükleer silahı elinden çıkarıyor üretebileceklerede ambargo konuyor(örn: iran)
    nükleer silahlar çok tehlikeli normal ordular acayip darbe vururken nükleer ne yapara kimbilir
    dahası yapımıda zor kim uğraşacak ona
    anti gerekir antide olursa bu olay soğuk savaş felan değil bildiğin 1. DO savaşı olur
    0lansın diyorsun adaletsizlik
    sadece b-52den atılması aşırı elmasçılık olur
    elmas alımı mecbur ama bu yollu değil
    verdiğin ücret aslın çok değil benim kasamda şu anda 1 trilyonu geçkin para var o parayı günlük faiz olarak alıyorum ben 1 mlik oyuncuyum2-3 mlikten bahsediyorsun
    2-3mde bir anda silinmesindende tabi
    soğuk savaş sıcağından daha kötü bu oyun soğuk savaş olursa oyunun kimliği değişir
    20 savaş biraz zor olur
    kiminlen 20 savaş çıkacakki
    tamam tehlikeyi düşünüp iyi bir sınırlama yapmışsın ama yinede olmaz böyle birşey sınırlanmaz
    birde şunu denesen
    bomba sedeceordu patlatsa ve sadece orduların aldığı binaları alsa
    yani ordu silahı olsa
    savunmayada nükleer kalkan yada nükleer sığınak olabilir
    yada bariyer bombası
    ağzında nükleer taşıyor ama tek yönlü
    nükleer bomba patlayınca oda tek yönlü nükleeri patlatıyor ve karşı bomba nükleerin yolunu tıkıyor
    resimde koyacaktım büyük geldi(zaten çok çirkindi)
    bendende bu

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı Shawky kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    ben onun önerisine gereksiz yazmıştım ondan dedi sanırım tabi beğenmemişte olabilir ama zaten sana demediki şaçma diye
    ha sana demiş ha bana demiş önemli olan emeğe saygılı olmaktır.

Sistem Özellikleri

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Kurgu olarak iyi yapmissin ama sartlari ne olursa olsun 1 bomba ile oyundaki herseyimi kaybedicek bir oyunda asla yer almak isteyen pek kimseyi tanimiyorum

Giriş tarihi
    01.03.2010

zaten başına uçuk bir fikir diye yazdım sadece paylaşmak istedim

Torun _TuGRuL_ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast _TuGRuL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    28.05.2010

Bu kadar uçuk olmasa da uzun menzilli roketler olablir aslında
    senin üssten başka üsse roket atacaksın savunmasını zayıflatacaksın sonra saldırcaksın. Tabi bu roketleri önlemek içinde birşeyler olabilir.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage