Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Torun Lapua befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Lapua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.03.2010

Pfeil Casuslukla İlgili Mantıklı Bir Öneri !!!

Kişilerin bilgilerinin gözüktüğü pencerenin altında fabrika, maden ve rafineri sayılarının gözükmesi casusluk açısından bence saçmalıktan başka bir şey değil. Onların orda gözükmesinden dolayı casusluk birimlerinin pek bir manası kalmıyor. Oyuncunun 50 tane rafinerisi varsa, büyük ihtimalle 50-60 tanede gökdeleni vardır. Bu adama istihbarat yapmadan saldırabilirsiniz. Bu yüzden orada yazan bilgilerin gizlenmesini öneriyorum.

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Cool casusluk

binalar için casusluk saçma olmaz mı ordu ya ve savunmaya casusluk yapılıypr zaten gökdelen ha gözükmüş ha gözükmememiş ne fark eder

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı milankaka kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    binalar için casusluk saçma olmaz mı ordu ya ve savunmaya casusluk yapılıypr zaten gökdelen ha gözükmüş ha gözükmememiş ne fark eder
    görünmesi fark eder ama görünmelide
    ben binalar bakıpta ötekileride tahmin ederek kaç birimi olduğunu bir yollu bulurum
    ancak eğer görmessem boşa gitme şansımda var
    en iyisi böyle

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Cool casusluk

bence bazı binalar gözükmemeleri bazılırı gözükmeli fabrika yerine gökdelen gözükse işin çok zor olur saldırı alma riskin artar çünkü gökdelen daha değerli bide bubu casusla görsek boşu boşuna altın orduya savunmaya casus atıon yetmiomu ve bu sistem güzel

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

oyundaki farkli kisilere bak , ozelliklede yukaridakilere bu dediginin olmadigini goruceksin

kardesım boyle dusunmen sacma
    adamın parası coktur belkı faizle dogruluur
    gelen verginin 3 katı kadar asker yaptımı bılyorum bn faizlerle

Torun KUSEM befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KUSEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.03.2010

Standart Benim önerim....

Bence casusluk için çok fazla altın harcanıyor. Casusluk ücretlerinin düşürülmesinden yanayım. Yani bir uydu 10 bin değilde 5 bine casusluk yapsa mesela.. Çünkü casusluktan korunmak çok kolay bu oyunda.. Bu da casusluğun etkisini azaltıyor..

Kıdemli asker oSgen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast oSgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    24.10.2009

Pfeil

Konuyu açan arkadaş değil ama KUSEM 'in dediğine katılıyorum.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage