Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Beitrag CM alımları

Meraba oyun kurucusu lütfen CM alımları başlatın.Tüm cm ler aynı anda açıyor. ve bu da oyundaki üyelere kötü sonuçlar açıyor yav adamlar tüm kuralları esip geçiyor arkadaş böyle birşey görmedim ben yav spam küfür ooo herşey yapılıyor. o yüzden cm alımları yaın lütfen mesela ben 8/24 onlineyim mod yapmak sizin elinizde yaparsanızda oyundakiler sevinir kuralsızlık kötü birşey lütfen bunu bir gözden geçirin arkadaşlar ve oyun kurucusu

Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim kink_paladin
    kink_paladin tarafından (15.03.2010 Saat 12:23) değiştirildi.

Trabzon__Fatihi
    Gast Trabzon__Fatihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

son iki gündür chat dediğin gibi olmaya başladı ama sonuçta gm lerde insan 24 saat oyun başında duramazlar belki aralarında gün ve saat paylaşımı yaparlarsa chat biraz daha düzgün olabilir. ayrıca bazı yeni katılan arkadaşlar oluyor kuralları bilmiyor uygun olmayan şeyler yazıyorlar onları uyarmakta bize düşer gm yoksa onlara biz yardım edeceğiz. en azından kuralları vs. hatırlatmalıyız.

doğru söylüyorsun saat başı yapabilirler ama durum malum yapmıyorlar buda chatın bozulmasına sebep oluyor SS alıp modlara yolluyabilirz ama o mod okuyana kadar chatı bozmaya devam edecek o yüzden mod ihtiyaçları var

Kıdemli asker sSsgladiosSs befindet sich auf einem aufstrebenden Ast sSsgladiosSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.03.2010

bence CM alımına gerek yok siz sadece kurallara uymayanları uyarın öğretin yine CM gibi olmuş olursunuz aranızda sadece yeşil isim farkı olacak yönetim her bulduğuna CM lik veremez zaten

sSsgladiosSs sen sana küfür eden adama nasıl tepki verirsin acaba

Trabzon__Fatihi
    Gast Trabzon__Fatihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı sSsgladiosSs kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    bence CM alımına gerek yok siz sadece kurallara uymayanları uyarın öğretin yine CM gibi olmuş olursunuz aranızda sadece yeşil isim farkı olacak yönetim her bulduğuna CM lik veremez zaten
    doğru diyorsun aradaki tek fark o yeşil yazı ve banlama yetkisi o kadar ha gm ken yardım ettin ha normalken ne fark eder

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Kaffee mod alımı

aslında yeteri kdr mod var ve bizim modlarım tecrübeli biri size küfrederse siz ona karşılık vermeyin ss ni alıp modlara gönderin onlar gereğini yapar oyuncuyu yine banlarlar

fark sadece yeşil yazmak ve banlama yetkisi doğru söylüyorsunuz size katılıyorum bazıları uyarmaktan anlamıyor ama yakında sizide göreceğiz yani sizede küfür saygısızlık edenler çıkacak o zaman uyarmak işeye yaramıyacak SS alıp chat moderatörüne yollayacağız ama moderatör okuyana kadar saygısızlık chat bozaya devam edecek arkadaşlar

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Lächeln mod alımı

arkaşım sende haklısın diyelim oyuncuyu banlattın başka bi hesap açıp sana tehtid eder diyemi korkuyorsun o msj ı al mod a gönder seni rahatsız ederse ne olursa olsun ss ni al modlara gönder yok işim kısa olsun diyorsan ss yi BAZİL e gönder anında ban yer merak

1. Beni tehdit etsin sıkıyorsa
    2.Hepinizin dediği doğru moderatörün görevi oyundakilere yardım etmek deyilmi chat kurallarını uyarmak ..vs
    3. Arkadaşlar yardım ve uyarmak bizim görevimiz deyil ama yardım ve uyarmak bazen bazıları söyluyor ama bazen herkes söyleyecek diye bir şey de yok deyilmi

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Yeni mod alimi gectigimiz gunlerde yapildi, yeterli olmazsa yenilerini aliriz. Bu gibi durumlarda SS alip modlarimiza iletebilirsiniz

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı milankaka kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    arkaşım sende haklısın diyelim oyuncuyu banlattın başka bi hesap açıp sana tehtid eder diyemi korkuyorsun o msj ı al mod a gönder seni rahatsız ederse ne olursa olsun ss ni al modlara gönder yok işim kısa olsun diyorsan ss yi BAZİL e gönder anında ban yer merak
    yeni hesap açan zaten 0 olduğundan hemen leşi çıkar
    herkesi uyarmak görevimiz tabi ama ss almak problem bende tuş çalışmıyor
    cmler deneyimli ama sonuç olarak her zaman olmuyorlar doğru
    bir adam 5dk içeriinde forumda1000e yakın flood yapabilir ki buda batırır ortalığı
    cm sayısı bencede artmalı
    hem belgede oynama yapılamazmı

Bu şikayetler artıkça yine başlıyacak mı CM alımları acaba

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Sikayet oldugunda degil, gerekli goruldugunde alim yapilacaktir. Bu belgelerin sahtelerini farkedebiliyoruz, zatn surekli flood yapani sistem kendi kitliyor

Torun okanks befindet sich auf einem aufstrebenden Ast okanks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.04.2010

Frage slm

CM alımı yapılırken tum uyelere mesaj yollasanız iyi olmazmı..herkezin biligsi olur..

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage