Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Torun asdata befindet sich auf einem aufstrebenden Ast asdata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.04.2010

Idee Elmasla Süre Kısaltımı

Bildiğimiz gibi binalar bir süre sonra çok uzun zamanda inşa ediliyor. Ve bitmesi için bir miktar elmas gerekiyor. Ben diyorum ki; Bitmesi için 20 elmas gerekse ama bizde 15 elmas olsa tamamlaya bastığımızda oyun bizden 15 elması alıp süreyi kısaltsa nasıl olur??

Hasbi Tembel Er circassians befindet sich auf einem aufstrebenden Ast circassians - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.05.2010

çok mantıklı bır teklıf ne kadar para o kadar süre...
    never look back

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Öncelikle merhaba,

Konuya şöle girecek olursak örneğin;
    2 saatlik bir inşaat ve bu inşaat'ı hemen bitirmek için 4 elmas istiyor 30dk da bir elmas azaliyor

2 saat > 4 elmas
    1.5 saat > 3 elmas
    1 saat > 2 elmas
    30dk> 1 elmas
    0-30 dk > 1 elmas..
    30dk kaldığında 1 elmas ister bitirmesi için..

Başlığı açan arkadaşa şimdi soruyorum..
    Elmas indirimi hakkında bülent abi olumsuz cevap verecektir büyük ihtimalle..
    Araştırma süreleri değişmiyecek olduğunu belirtti.
    En fazla hatırladığım kadarıyla bir inşaat en az 3 ay sürebilir..
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Binalar cok uzun süre aliyor diyorsaniz size baska oyunlara bakmanizi tavsiye ederim.... Bu konuda bir degisiklik olmayacaktir

Hasbi Tembel Er eXe-LaNcE befindet sich auf einem aufstrebenden Ast eXe-LaNcE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.06.2009

Daumen runter

zaten anladığıma göre üye bina sürelerinin uzun olmasından şikayet etmiyor. sadece binanın bitmesi için gerekli elmas bizde yok ise bizde olan elmas kadarıyla binanın üretim süresini elmas ile kısalmak istiyor benim anladığım kadarıyla zaten kimse sizden bina sürelerini kısaltmanızı istemiyor.İleri ki zamanlarda binalar çok uzun sürüyo ve elimizde olan elması o anda kullanımıyoruz. Kullansak kötümü olur ? İlla biz elimizde olan elmas kadar istediğindemi vermemiz gerekiyor binanın tamamlanması için .

Torun asdata befindet sich auf einem aufstrebenden Ast asdata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.04.2010

Alıntı eXe-LaNcE kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    zaten anladığıma göre üye bina sürelerinin uzun olmasından şikayet etmiyor. sadece binanın bitmesi için gerekli elmas bizde yok ise bizde olan elmas kadarıyla binanın üretim süresini elmas ile kısalmak istiyor benim anladığım kadarıyla zaten kimse sizden bina sürelerini kısaltmanızı istemiyor.İleri ki zamanlarda binalar çok uzun sürüyo ve elimizde olan elması o anda kullanımıyoruz. Kullansak kötümü olur ? İlla biz elimizde olan elmas kadar istediğindemi vermemiz gerekiyor binanın tamamlanması için .
    Evet tam olarak doğru anlamışsınız.

Ama karar verilmişse de saygı duyarım tabii.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Şimdi jeton düştü

Örneğin;

Bir inşaat 50 elmas ile tamamlanıyor ve oyuncu bunu elindeki 20 elmas ile kısmak istiyor ve 20 elması kullanıp 30 elmas ile tamamlayabilirsiniz diyor böle oluncada oyuncu mutlu oluyor.

Bunu anladım ben aslında çok güzel fikir yapımcıların yanıtları olumlu olursa çok iyi olur.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

evet iyi fikir bencede
    ne kadar elmas ok adar kısalma
    elinde olanı yatır gerisi bekle

Hasbi Tembel Er eXe-LaNcE befindet sich auf einem aufstrebenden Ast eXe-LaNcE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.06.2009

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Şimdi jeton düştü

Örneğin;

Bir inşaat 50 elmas ile tamamlanıyor ve oyuncu bunu elindeki 20 elmas ile kısmak istiyor ve 20 elması kullanıp 30 elmas ile tamamlayabilirsiniz diyor böle oluncada oyuncu mutlu oluyor.

Bunu anladım ben aslında çok güzel fikir yapımcıların yanıtları olumlu olursa çok iyi olur.

Siz anladınız ama anlaması gereken bir kişi daha var.(inş. ANLAR.)

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

ben baska soruya cevap vermisim , oluyor iste arada neyse, bu isteginizi birde soyle düsünün , siz belli bir süre daha bekledikten sonra elinizdeki elmas yetince kalan süreyi kisaltsaniz? YIne ayni sonuca varmis olmuyor musunuz?

Giriş tarihi
    01.12.2009

Toplu olarak elmas vermek daha karli
    Ama kesik kesik vermek zararlı
    zararlı derkende ona verip elması paraya dönüştürememek yani

Sistem Özellikleri

systemturk
    Gast systemturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Bulent kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    ben baska soruya cevap vermisim , oluyor iste arada neyse, bu isteginizi birde soyle düsünün , siz belli bir süre daha bekledikten sonra elinizdeki elmas yetince kalan süreyi kisaltsaniz? YIne ayni sonuca varmis olmuyor musunuz?
    zamandan yana problemleri olanlar icin aynı sey olmuyor ... bekleyemeyen, pc basında olamayacak olanlar, uykusu gelip yatacak olanlar vsvs.. bu durumda olan arkadaslar icin aslında olabilir.
    ama konuda istenilen olaya müteakip hesaptaki son elması da bir bina yada arastırmaya harcamak ne kadar mantıklı ben orasını düsünüyorum

Hasbi Tembel Er Thunder_Bold befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Thunder_Bold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.03.2010

Arkadaşımızın açmş olduğu konu çok mantıklı ve anlamlı uygulamaya geçilse bence güzel olur .

Kıdemli onbaşı kenxlee befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kenxlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.02.2010

ben 2 ayda anca gelişirken başlarda arkadaşım elmasla beni geçti bana nekadar aldığını söylemedi kendiside üniversite öğrencisi ve şuanki durumu yeni olmasına rağmen baya iyi demmekki elmas gayet iyi çözüm

Hasbi Tembel Er denizyildizi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast denizyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    18.01.2010

Frage :)

Alıntı Bulent kullanıcısından alıntı Mesajı göster

zekice cevap!ama bülent, tercih bizlerin olsun o zamanbir de şu altın işini bi halletseniz off of!!!casuslamak yok zaten artık direkt dalış yapılıyor bari 0,64(yani minimumum minimumuna) ya düşürülse değeri ve de tefeci gibi birisi alsa oyunda olmaz mıekonomiye can vermenin yolları YETERİNCE aranmıyor gibi

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage