Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker dEEPhUNTER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dEEPhUNTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Standart Krizin bitmesi için

1) Cephane fiyatı artmalı.

2) 48 saate satılmayan minimum fiyatlı malları sistemin satın alması.

Yeter artık, elmas satacağız diye tüm oyuncuları kaçıracaksınız. Herkes bunaldı. Oyuna giip, ekrana bakıp çıkıyoruz. Yakında hiç girmeyeceğiz.

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Kaffee dD

bak arkdaşım 48 saat içinde satılan mallar sistem taradından alınırsa herkez malını maxtan koyar ticarette yine olmaz

Kıdemli asker dEEPhUNTER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dEEPhUNTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Ar4kadaşım, Yazdığımı iyi okumamışsın. Ara fiyatlar normal ticaretten diyorum. Ama minimumdan olan satışlar, 48 saat içinde gerçekleşmez ise sistem tarafından alınsın diyorum.
    Lütfen bunu ilgililer dikkate alsın. Ban satışa koyuyorum, 48 saat sonra iade ediliyor. Para nasıl kazanılacak. Sırf gerçek para ile satış yapabilmek için bunu yapyorlar. Ama sonunda tüm sistem çökecek.

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Ticareti bu sekile getiren yine siz oyuncularsiniz. Buradaki kurallar diger serverlardakinin aynisi fakat sadece burada bu sorun gozukuyor.

Ayrica bunu elmas almaya nasil bagliyorsun onu zaten anlamiyorum, senin madenlerini satin alan /almayan ben degilim , diger oyuncular

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage