Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Anket sonuçlarını görüntüle: ekran görüntüsünün oyuna bağlı olarak geşiltirilmesi

Katılımcı sayısı
27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet geliştirilsin

24 88.89%
  • hayır geliştirilmesin

0 0%
  • kısmen geliştirilsin

1 3.70%
  • elleme böyle iyi

2 7.41%
    Asker adayı CAMOKA70 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast CAMOKA70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.12.2009

Cool level gelişimi

puan yükselip gelişimi tamamlandıkça ekrangörüntüsüde buna bağlı olarak değişiklik gösterse mesela gökdelen inşaa ederken kule vinç olması askerlerin talim ya da tatbikat yapması daldıracağım ülkenin panaromasını casus uydudan görebilmek veya gönderdiğim ajanların faaliyetlerini küçük pencerelerden izleyebilmek hep aynı ekrana bakmak bazen sıkıcı olabiliyor rafinerinin yanına petrol kuyusu koymak oyunu heyecanlandırabilir.

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

bu söylediklerin oyunu ilginc kilabilecek özellikler bakalim hayirlisi diyelim, yapimcilarda öyle düsünürse neden öyle olmasin

Valla süper olurdu.

Hasbi Tembel Er TosunPasaTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast TosunPasaTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.12.2009

Will ich denke, das perfekte Freunde

Standart ekran görüntüsü

öncelikle selam ederim ben de aynı konudan muzdaribin başından beri bunu söylemek istiyordum ama kime yazacağımı bilemedim. ben 10 -12 saat oyunun başındayım ve ekran görüntüsü belli bir noktadan sonra sıkıyor değişiklikler olursa hareket geleceğine inanıyorum.teşekkürler saygılar

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kaffee

Alıntı TosunPasaTR kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Will ich denke, das perfekte Freunde

ya kardeşim her başlığa almanca bişe yazma çin çan çun için gücün ya ayiptir bigpula hiç görmüyomu bu adami çok meraklıysan git oradayaz belki severler seni

Hasbi Tembel Er fb44_harun befindet sich auf einem aufstrebenden Ast fb44_harun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    22.12.2009

Kaffee slm

slm bencede geliştirilmesi lazım iyi olur

Kıdemli asker merdo51 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast merdo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.11.2009

oyunu oynayan arkadaşlar ve benim oyunu tavsiye edip oynatmak istediğim arkadaşlar hep oyunun hareketsiz oluşundan bahsedip sıkıcı olduğunu söylediler böyle yeni şeyler eklenirse bencde hareketli olur, tabi yine de siz bilirsiniz

Torun profsor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast profsor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Evet aslında böyle yenilikler olsa güzel olur..Ve insanların oyuna olan ilgisi artar...

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage