Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Anket sonuçlarını görüntüle: Sizde Bu Öneri hakkında Düsünduklerınız

Katılımcı sayısı
7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Katılıyorum

7 100.00%
  • Katılmıyorum

0 0%

Konu: Öneriler

SharpSolid
    Gast SharpSolid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Öneriler

1. Önerim Bence Petrol şeyhi oldugu halde Biz alım yapabılıyoruz ama satamıyoruz bence bunu değiştirmek lazım hem satabılecegımız hemde alabılecegımız bı sekılde olmasıı lazım Hem madenlerımızı ticaret kanalında 2-3 gun durup satamamıza ragmen bunu kısa karlı bı sekılde ordan satmamızda bıze gelır ve oyunun duzenını ve canlılıgını arttırır Birde Petrol şeyhi var bıde kuyumcu eksık onuda katmak ıstedım altınlarıda alım satım yapılması olabılecek

2.Halis(morfi03) arkadasımızın bi onerı yazmıstı kristal olsun dıye onun verdıgı fikir bana biraz bişiler cagrıstırdı Bunu su sekılde Yapabılırız Bence Yakıtın seceneklerı var Neden altının olmasın

1:YAKIT 2İZEL 3:KEROSİN hepsının Gelısım bakımından yerı aynı bir maddeden cıkıyor ve ışleyişleride aynı Saf madde ve karısımlı madde gıbı

Benım onerımde bu şekılde olcak Bence bu daha mantıklı

1:ALTIN 2:GÜMÜŞ 3:BRONZ ben bunun bı dusunce bazında guzel mantıklı bı cevap olcagı kanaatındeyım tabi cevap sızlerde Tabi bunuda Bişilere yon katmamız lazım Altın Bi yerde kullanabılır gumus ve bronz un yerıde farklı olabılecek Biri casus bırı farklı bırımlerde calısacak Belkı Altın para kaynagı olabılır Gumuste Casusluk amaclarında bronzdada bısıler olması lazım yanı bu benım fıkrım tabı bir şeyler katmak ıstıyorsanız alt mesajda ıletırsenız sevınırım

Sİz bu dusunceye KAtılırmısınız ?
    SharpSolid tarafından (23.02.2010 Saat 20:44) değiştirildi.

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

altını kristale örnek verdi o yada tam tersi ne fark eder genede
    oyundaki para birimi gerçeğe göre çok trajik
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Standart Askeri birimler

aslında oyunda piyadelerde önemli bir rol oynamalı sadece uçakla zafer kazanmak fazla gerçeğe uygun değil yani piyadelerin rolü oyunda arttırılmalı uçak gemi vb. birim fiyatları da çok ucuz bi b2 normalde milyarlarca dolar f22 milyon dolar gerisini siz düşünün

Beitrag sade askerler zayıf! Makineli tüfekli askerler olması gerekmez mi?

Bu oyunda

ellerinde makineli tüfekleri olan askerler

bomba teçhizatlı askerler de olmalı

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage