Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Kıdemli asker dEEPhUNTER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dEEPhUNTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Standart Oyundaki ekonomik krizi asmak

Desert operation oyununda pek cok kisi oyundaki ekonomik kriz yuzunden oyunu birakma noktasinda. Kimse alis veris yapmiyor.

Benim onerim;

Minimumdan satisa cikan mal 48 saat icinde alici bulamazsa, sistem bunu geri iade etnesin , sistem satin alsin. Ara satislar yine aliciya iade edilebilir.

Minimumdan bile satis yapilamayan bir ortamda ekonomi nasil canlanir ve oyun zevkli hale gelebilirki.

Onerimi dikkate almanizi onemle rica ederim.

Kolay gelsin, iyi gunler.

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Oyundaki tek kazanc getiren yer ticaret degildir. Eger oyuncular savasmak yerine defansa cekilip kendilerine saldirmalarini beklerlerse tüketim olmaz. Bu sebepten dolayida kimse birsey almaz. Paraniz az geliyorsa gökdelen yapin ya da savasarak bina almaya calisin
    Yani bunun cözümü sizde

Kıdemli asker dEEPhUNTER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast dEEPhUNTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.02.2010

Standart Yanlış cevap

Saldırmak için para lazım. Binalardan kazanılan para yetersiz. Ticaret ise bu konuda biraz çözüm oluyor.
    Teklifim herşeyin sistem tarafından satınalınması değil. Min. dan yapılan satışları zaman dolunca satınalınması.

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı dEEPhUNTER kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Saldırmak için para lazım. Binalardan kazanılan para yetersiz. Ticaret ise bu konuda biraz çözüm oluyor.
    Teklifim herşeyin sistem tarafından satınalınması değil. Min. dan yapılan satışları zaman dolunca satınalınması.
    katılıyorum
    eğer vakti geçen herşeyi sistem alırsa herkes maxtan koyar sistemin almasını bekler
    çözümü zor

Asker adayı 007jamesbond befindet sich auf einem aufstrebenden Ast 007jamesbond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.03.2010

Böse Kriz

Krizin tek sorumlusu yüksek puanlı olanların milyar petrol vs. satması böyle giderse oyun kilitlenecek.

Yapılması gereken

1. Kimse yüksek puanlılardan mal almasın (en büyük ihtimal bu olur)

2. Satılan mallara kota konulsun kimse milyarlarca mal satmasın. Atıyorum mesela 1.000.000.000 olsun en fazla

Giriş tarihi
    02.02.2010

Standart Ölümüne dalış

Krizden çıkmak için ölümüne bir dalış yaptım. 15 dak. sonra rapor gelecek. Kazanırsam oyuna devam,ama kaybedersem, bunaldım, kayıtımı sileceğim.
    Sanırım pek çok kişi bu durumda.

Hasbi Tembel Er milankaka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast milankaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    07.01.2010

Cool kriz

slm katılıyorum e9er miniden yakıt satıo oyunda ekonomimiz durma noktasına geldi faziler %10 ama para yok birçok oyuncuda ordu yapamıoz savunma yapamız bazil bişey yap

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage