Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Asker adayı BigRhyme befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BigRhyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.05.2010

Standart Saldırılar ( üst üste aynı kişiye taarruz )

Öncelikle merhabalar.. Bir kişiye üst üste dilediğimiz kdar saldırı yapabiliyoruz. e tabiki buda insanları oyundan soğutucaktır.
    Şöyleki

X şahıs mükemmel bir ordu kurmuştur ve Y şahıs tamamen puan , gökdelen fabrika vs kasmıstır ordusu yoktur. Tesadüfen X şahıs Y şahısa saldırmıstır ve ordusunun olmadıgını ve fabrika , gökdelenlerini aldıgğını görür ve geriye daha bi sürü fabrikasının gökdeleninin kaldığını görür ve bunun üzerine hepsini alana kadar saldırır.

Böylece Y şahıs " böyle oyunun ben.... o kadar uğraşmıştım herif geldi aldı herşeyimi" diyip bırakıp gider oyunu..

Önerim :

Bir oyuncuya herhangi bir saldırı olduktan sonra atıyorum 8 saat boyunca baska saldırı yapılamasın saldırmak isteyince insanlar uyarı gelsin

örnek : Y adlı oyuncu 2 saat önce bir saldırı almıştır ve ancak 6 saat sonra yeni bir saldırı gerçekleştirebilirsiniz..

bunun gibi birşey işte saygılar

Kıdemli onbaşı BoneBreaking befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BoneBreaking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    09.06.2009

1 Günde en fazla 8 - 5 saldırı sonrası yasaktır.
    4. Saldırıdan sonrasında düşmanın sadece ordusunu yok edersin bina alamazsın oda kişi ordularını depoya çekmediyse.

Vede bu bir strateji oyunu saldırıları saatle sınırlandırmak çok saçma olur bence.

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

5 saldiridan sonra saldiran sadece yakit harcamis olur birse kazanamaz , ve de üsttekine katiliyorum

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Lächeln

bir arada çok yüksek binakayıpları oluyor
    bu yüzden farkettinizmi bilmiyorum ama haftada 3-4 saldırı alsanda çökmediğin eu2de devamlı oynayan kişi sayısı dodan çok daha yüksek(bunu yaşadım)
    dahası ittifakları bedava mal dükkanı gibi doldurmayıp seçme şansımız oluyor
    y şahsı taktiği bilmiyorsa ya öğrensin yada oynamasın derim ama
    işte kötü yanlar var
    hem bu sayede ittilere sıkışıp uğraşı sorunu kalmaz ve ittide kalite artar
    diktatörlük şansıda biter
    hemde devamlı oynayan kişi sayısı artar
    hemde ittiden atılanlar saniyesinde ölmez veyada çok ağır hasar almaz
    [bunuda yaşadım (sadece 8 saldırıydı. eu2 için ciddi değil. çok gemi yoksa. ki 1-2taneylede sarılır savaş g. hariç. son üçü daha fazla bina içindi.) çok iyi biliyorum çok kötü bir durum
    hala yaralarımı sarıyorum]
    dahası ekonomik kriz durumu olmaz
    savaşmada bilgisayar ödülü olsa(yakıt-elmas-altın değil değil nakit nakitten başka şans yok)
    puan oranına göre ayarlanabilir) veyada eu2deki gibi sığınak hammadde düzeni
    bu çok daha iyi olurdu
    biliyorum şu anda bu mümkün değil çok fazla şey istiyorsun diyeceksin ama hiç yoktan şu önerim bi el altında bulunsa...

Hasbi Tembel Er circassians befindet sich auf einem aufstrebenden Ast circassians - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.05.2010

arakdasım son derece dogru yazmıs
    never look back

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

adaminbiri2 trajikomik bir olay yaşamışsın kimsenin başına gelmesin : ]

EU2 iyileştirmesi olarak sığınak iyi fikir..

Olayı anlatman 5 dk yaşaması 1 ay ...

iyi bir konuya değinilmemiş ama başlığın içinde bilgi var
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    adaminbiri2 trajikomik bir olay yaşamışsın kimsenin başına gelmesin : ]

EU2 iyileştirmesi olarak sığınak iyi fikir..

Olayı anlatman 5 dk yaşaması 1 ay ...

iyi bir konuya değinilmemiş ama başlığın içinde bilgi var
    haklısın tamamen etkileri atmak bide şu durumda 1ay gibi
    eu2den alınma olarak sığınak hammadde fikri güzel olurdu sığınak eu2de var çokda işe yarıyor
    allah kimsenin başına vermesin
    online olupta görünmeyenlere önerim hergün mrb mesajı atın
    neyse konu bu değil
    konumuz saldırı olayı
    bir arkadaş daha destek attı
    bülent abide cevap yazarsa tamam olacak
    bunun için sistemi baştan yapılandırma gerek biraz zor
    ama azar azar yapılabilir
    basit işler 2 saatte bitiyor
    1ayda 30tane iki saat bulunacağına göre
    yinede ilk öneriyide düşünelim
    bankada param varsa kısa sürede yeniden ordu kurulur ama bir an önce bu şahsın itti bulması gerekir
    en önemli sorun bu ve bende bunu belli etmek istedim
    en çok ve yoğun saldırı ittisizlere vuruluyor ve bu durumu yaşıyorlar
    ittililere avantaj oluyor
    bunun önüne geçilirse Y'nin yükünü azalmış oluruz
    istediğiniz kadar büyük bir ordu kurun
    benim yıkılan ordum rakamla (savunmada dahil)1.050.120.000.000 dolar ediyor oyun parasıyla
    bu orduyu kurmak 2ay civarında aldı ama bir günde 4-5 saldırı yedim ve ordum yokoldu
    sonrada o bina lama olayına maruz kaldım
    dahası listeye bakarsanız ittisizlerin çoğu1.1.1 kalmış ve bırakmışlar oyunu
    dahası durmadan kriz çıkyor ve krize denk geldiysen tamirat zorlaşıyor
    bina yapamazsın alırlar
    normal parayı elden çıkaramazsın toplam gelir düşer
    iğneyle kuyu kazacan başka çaren yok
    buda bir gecelik hasar
    hemen ittiye girdimde kurtuldum
    yani tti bağımlılığı bir anlamda
    tüm oyunda bu salgın hastalık mevcut
    "ittifak bağımlılığı"
    ittiden olmayınca evsiz insanlar gibi aç köpek ve kurtlara yem oluyoruz
    uyuşturucudan farkı yokki
    dahası bu aynı zamanda ittifak sayısı kadar insana diktatörlük şansı vermek demek
    net olmasada bolca baskı
    sonuçta oyuna zarar olmuş oluyor
    gerisi cmlere

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kaffee

Olduğu gibi yazmışsın oyunun negatif tarafları gibi

Düşmanla futbol maçı yapmaya gitmiyoruz bizde savaşa gidiyoruz
    Dediklerin acı ve gerçek oyunun tabiatında var..Sen rahat ol bülent abi varoldukça haklıyı haksızı herzaman olduğu gibi göreceğiz.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Giriş tarihi
    23.08.2009

evet ama gerçek bir savaşa gitmiyoruz ve denge lazım oluyor
    devamlılık için mecbur
    hem madem savaş oyunu gerçekte savaşlar en az4-5 yıl sürüyor ve hasarda sıkı uğraşla10yılda tamir oluyor
    burda ise savaş saniyeler sürüyor hasar 1aylık
    nasıl bir denge bu
    gerçekte kurtuluş savaşları var burda hiç şans yoktur
    gerçekte ordular tampon yapar yada tutunur burda ise hurraaaaa
    meydan savaşı değilki aniden bitsin
    hem mademdediğin gibi nerde tamirat nerde soğuktan donan hasta olanlar
    sadece 1 özellik gelirde dahası gelmezse denge bozulur
    bülent abiye güzeniyorum ama oda itiraf ediyor"ben admin olduğumdan oyunu sizin gibi iyi bir şekilde göremiyorum " dediğini görmüştüm
    neyse nasıl olsa zaman gösterecek

Giriş tarihi
    01.12.2009

Lächeln

Ben yeni başladığımda sürekli öneride bulunurdum şimdi ise öneride bulunmuyorum çünkü güzel fikirler üreten öneriler çıkmayınca yöneticide oyuncuda oyundan bıkar bülent abi bunu "sürekli yarışma!!!" başlığında dile getirdi..Bizler için uğraşıyor ve bizlerde ona yük olmamaya çalışarak elimizden geldiğince gerek forumda gerek oyunda kollarımızı sıvıyoruz..Ben burada"yalakalık" felan yapmıyorum adaminbiri2 de aylardır looki oyunlarını oynuyor emek sarf ediyor yardım etmesi yalakalıksa en büyük yalaka biziz ozaman...

Bir oyun yapmak > 1 sene
    Bir oyunu oynamak > 2 sene
    Bir savaşı kaybetmek > 1 ay
    Bir ordu hazırlamak > 1 ay
    Bir mod olmak > 10 ila 5 Ay
    Bir yönetici olmak > Belirsiz
    Bir yardımsever olmak ise > 1saniye..

Sistem Özellikleri

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

Önerilerinizi sunarak oyunun sizin istediginiz yönde sekillenmesini istiyorsunuz . Kismende olsa anlaiyorum fakat oyunlarda bazi degismeyecek kurallar vardir. Bu oyununda kurallari böyledir. Yaklasik 10 serverda da ayni sekilde uygulanir. Bazi seylerin cevabi olmadigini ve oldugu gibi kabul etmek gerektigini unutmayin,.

Bu konuda elimden birsey gelmez , yapimcilarin takdiridir.

Giriş tarihi
    23.08.2009

böyle kalsın ne diyelim
    beğemmeyen gidecek eninde sonunda

Giriş tarihi
    01.12.2009

Bütün browser oyunlarında ek özelliklerin hepsi parayla..
    bundan daha doğal ne olabilir ki
    beğenmeyen çekip gider adaminbiri2 aynen öle

Saldırılar saatle sınıflandırılma işi diğer oyunlarda oluyor 24 saatte aynı adama 3 den fazla saldırmıyor gibi..

Sistem Özellikleri

Kıdemli onbaşı kenxlee befindet sich auf einem aufstrebenden Ast kenxlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    26.02.2010

Kaffee ortada kaldım ha valla ne diyem

kötü olan kazansın evet sonuçta saldırılar her iki taraf içinde geçerli....unutmaki kardeş senin yüzden sıfır olunca eline maça koz geçiyor hemde as .....yüzde 0 ile hiç altın harcamadan adama dalıp casusluk yapabilirsin ayrıca yenilsen bina kaybın yok tam tersi kazanırsan adamın binalarını alıyon.........ve bunu dikkatli oku .oyun gece 1.00 da kendini yeniler (nıtronun taktiğidir) ben sana saldırdım sat 12.00 övle kaybın var 3 saldırı seni baya zarara uğratır ama bişey olmaz sen tekrar ordu basarsın adam gelir diye,,,,, ve büyük an gece saat 1.00 geçti senin of line olman beklenir sen ordunu donanmaya koydun'''' geçmiş olsun oyun yenilendiği için saldırı hakları doğuyor ve senin yıkıldığın an 5 saldırı ....yani demek istediğim zamanı uzatman avcının birazdaha fazla online olmasını sağlar sonuçta değişen bişey olmayacak

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd01 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage