Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları

Konu: Ticaret

Torun onlyfree befindet sich auf einem aufstrebenden Ast onlyfree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    04.02.2010

Standart Ticaret

Arkadaşlar yeni oluşan durumda ticarette acilen düzenlemeye gidilmesi kaçınılmaz olmustur..
    çünkü ticaret tamamen kilitlenmiş durumdadır bunun sebebi ihtiyaçtan çok ama çok fazla miktarda ürünün piyasada olmasıdır..
    tony montana ve e39er rafineri konusunu abartınca ticarette bulunan yakıt miktarları fırladı ve satışlar neredeyse tamamen durdu...
    benim çözüm önerim miktar sınırlaması getirilmesi...
    her oyuncu her gün belirli bir miktarın üzerinde hammadde satamamalı...
    böylece ticaret oldukça rahatlayacaktır.. ihtiyaç ve ticarette bulunan hammadde miktarı arası uçurum ancak böyle bir dengeye gelecektir..
    ayrıca düşük puanlı insanlarla yüksek puanlı insanlar arasında gün be gün artan ucurumda biraz dengelenmiş olacaktı ki bu oyunada zevk getirecektir....

Kıdemli asker firat981 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast firat981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    06.12.2009

Böse

Kötü Fikir Sadece Kendini Düşünemezsin Tüccarların Çoğunun Acilen Paraya İhtiyacı var Çünkü başka şeylere yatıracaklar(örnk ben) Çünkü eğer Tüccarlar Az Mal Satarsa en fazla paraya sahip oldukları için Başka Tüccarlarda Batar Örneğin bu Ticaret Kilitlenmeden önce Max. ın biraz altına Altın Satıodum ve onları alanlar büyük ihtimal başka şeyler satanlardı...

Peki Şimdi Min. den Satıorum Artık Standarttan bile almıolar
    Saygilarimla
    firat981

Şeytan XL
    Bulent befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Bulent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    17.04.2009

yakinda buna bir cözüm getirecegiz merak etmeyin

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
zur Empire Universe 2 Homepage