Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Kaffee Chat ekranın geliştirilmesi

Yöneticiye duyurulur

• 1.Chat ekranı kendini güncellemiyor.(Sorun)

• 2.Chat ekranı "Desert Operations'un" önceki chat haline benzeseydi daha güzel olurdu.Geyik kanalı gibi,yardım kanalı gibi yerler olsa..(Öneri)

• 3. ikinci önerimle aynı olacak ama chat görünümü değiştirimeli..çok yapay görünüyor ama buda bir öneridir..(Öneri)

Teşekkürler
    Blades2222 tarafından (30.04.2010 Saat 20:54) değiştirildi.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Onbaşı HalitPasha befindet sich auf einem aufstrebenden Ast HalitPasha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.04.2010

katılıyorum. chat ekranında bence de sorun var.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hasbi Tembel Er ddaycod befindet sich auf einem aufstrebenden Ast ddaycod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.03.2010

Daumen hoch

bende katılıyorum özellikle 1. öneriye

Hasbi Tembel Er TosunPasaTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast TosunPasaTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    10.12.2009

Degiştirilmesi Gerekiyor..

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd02 - Dil: tr)
Space Pioneers