Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Standart Herkezin istediği öneriler

Yöneticiye Duyurulur,

1.Arkadaş Listesi olsun istiyoruz.Diğer oyunlarda baştan beri vardı burada olmaması çok üzücü.Yeni başlayan oyuncular bu eksiklikleri görünce "Diğer oyunlar daha iyi bune böle" diyorlar..

2.Online/Offline olduğumuzu/olduğunuzu belirten işaretler/simgeler olmaması
    bunlar yok ama olmasını istiyoruz.

bunlar benim önerilerimdir herkez aynı şekilde düşünüyor..
    Blades2222 tarafından (19.05.2010 Saat 10:54) değiştirildi.
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)
    ?slemci:AMD Phenom II X4 970 3.5 Ghz
    Ekran Kart:AMD Sapphire HD 6850 1 GB GDDR 5 DX 11
    Ram: KINGSTON 8 GB (2X4) HyperX Genesis 1600 Mhz CL9 Aliminyum Sogutuculu Ram
    Hard Disk:Western Digital Caviar Black 1 TB 7200RPM 64MB Cache SATA III
    Kasaark EVO II x4 Fanl? Kasa

Onbaşı HalitPasha befindet sich auf einem aufstrebenden Ast HalitPasha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    25.04.2010

katılıyorum...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    Yöneticiye Duyurulur,

1.Arkadaş Listesi olsun istiyoruz.Diğer oyunlarda baştan beri vardı burada olmaması çok üzücü.Yeni başlayan oyuncular bu eksiklikleri görünce "Diğer oyunlar daha iyi bune böle" diyorlar..

2.Online/Offline olduğumuzu/olduğunuzu belirten işaretler/simgeler olmaması.

bunlar benim önerilerimdir herkez aynı şekilde düşünüyor..
    1. herkesin anı düşündüğ ne belli
    2. side deserttede var o kimsenin şikayetini duymadım on offtan

Şeytan XL BladesTR befindet sich auf einem aufstrebenden Ast BladesTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı adaminbiri2 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    1. herkesin anı düşündüğ ne belli
    2. side deserttede var o kimsenin şikayetini duymadım on offtan

Ben olmasını istiyorum olmamasıni istemiyorum yanlış anladın
    Haksizliga sapip bütün insanlar seni takip edecegine, adaletle hareket edip tek basina kal, daha iyi.

Sistem Özellikleri
    Anakart:ASUS M5A-78L-ML X (1333 Mhz / OverClock 1600/1806 MHZ ) (Serinin Son Anakart?)

Kıdemli onbaşı adaminbiri2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast adaminbiri2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.08.2009

kusura bakma
    işe yarayabilirdi

bumburo
    Gast bumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart sil butonu-kaydet butonu-

sohbet penceresinde-her ne kadar azu edilmese de-istenmeyen,hoş olmayan bazı sözler oluyor.oyuncuların bunları pratik olarak kaydedebilmesi için kaydet butonu olursa güzel olur (not kaydet butonu kayıt ederken zaman damgası vurursa iyi olur yoksa oyuncular kaydettikleri konuşmalarda değişiklik yaparlar) 2.si ise bu konuşmaların chat penceresinden silinebilmesi için sil butonu konulması bununda oyuncular sadece kendi penceresini silebilsin modlar ise tamamen silebilsin.

Giriş tarihi
    01.12.2009

Alıntı bumburo kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    sohbet penceresinde-her ne kadar azu edilmese de-istenmeyen,hoş olmayan bazı sözler oluyor.oyuncuların bunları pratik olarak kaydedebilmesi için kaydet butonu olursa güzel olur (not kaydet butonu kayıt ederken zaman damgası vurursa iyi olur yoksa oyuncular kaydettikleri konuşmalarda değişiklik yaparlar) 2.si ise bu konuşmaların chat penceresinden silinebilmesi için sil butonu konulması bununda oyuncular sadece kendi penceresini silebilsin modlar ise tamamen silebilsin.
    O zaman herkez argo laf söler sonra chatı siler bişe demedim der sonra ban atınca ne yaptim deyip cm'nin başını yer..
    bunun gibi çok sorun çıkacaktır yani f5 yapıp kutsal tuşu kullanmak daha iyi.
    Chat Desert operations daki gibi olsa bunu sölemezdin zaten

Sistem Özellikleri

bumburo
    Gast bumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rotes Gesicht yanlış anladın sanırsam

Alıntı Blades2222 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    O zaman herkez argo laf söler sonra chatı siler bişe demedim der sonra ban atınca ne yaptim deyip cm'nin başını yer..
    bunun gibi çok sorun çıkacaktır yani f5 yapıp kutsal tuşu kullanmak daha iyi.
    Chat Desert operations daki gibi olsa bunu sölemezdin zaten
    dikkatle okursanız oyuncular sadece kendi ekranını silebiliyor,oyun kendi ekranıı sildiğinde diğer oyuncu ve modlar o yazıyı görmeye devam eder,ancak moderatör silerse chatten kalkar

geçici çözüm chat bölümüne tıklayıp yeni sekmede aç demektir ancak zaman damgası yok sanırsam

Giriş tarihi
    01.12.2009

Desert Operations'daki gibi bir "SmartFox" tipi bir chat olsaydı keske
    oradaki chat "SmartFox" chatıymış kaynağı öle diyor o chatın
    keşke bu oyundada olsa ama almanyada değiştiğinde bizdede değişir

--
    Chat Do'da ki gibi olmadığı sürece o dediklerin yapılsa bile bir önemi kalmaz çünkü chat çok kötü
    Blades2222 tarafından (03.06.2010 Saat 09:55) değiştirildi. Sebep: edit

Sistem Özellikleri

Standart Sounds Good

I think that no one should be using bad words in chat at all we do have young players in the game.

Katılıyorum,arkadaş listesi olsa çok güzel olurdu bu konuda bir şeyler yapıcaklarından eminim.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd03 - Dil: tr)
Space Pioneers