Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Torun PiSK0PaT befindet sich auf einem aufstrebenden Ast PiSK0PaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    15.08.2010

Idee Oyuncu Daveti !

Merhaba Oyuncu daveti karşılığı verilen Ateş kristali bence zamanında sorun var Ben yeni başladım ve bunu görünce sevinmiştim hatta 10 a yakın kişide davet ettim 2 si kayıt bile oldu.Ama ateş kristalleri zaman olayını duyunca sogudum birdaha kimseyi davet etmem şahsıma Buna benzer oyunları daha öncede oynadım Mod'luk bile yaptım.Oyunumuzda xxx Adlı Yönetici ile sohbetimizde 1 ay oyunda olması gerektiğini söyledi Onuda geçtim öyle bişe yoksa bile kesin ve anında olacak birşeyler olması lazım Önerim misal arkadaşımı ilk üye yaptıgımda örn 1 ateş kristali 5 lvlde 10 25 lvlde 50 gibi ve anında olmalı Yinede sayın yönetim ne der bilemiyorum iyi günler kolay gelsin

Kıdemli asker LChoys befindet sich auf einem aufstrebenden Ast LChoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.07.2010

Merhaba;

Dediğiniz şey oyunun gidiş hattını ve işleyişini tamamen değiştirecek bir konu olduğu için dikkate alınacağını sanmam...

İyi Oyunlar...

Kıdemli onbaşı incognito befindet sich auf einem aufstrebenden Ast incognito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    13.10.2009

ilk üye yaptıgımda örn 1 ateş kristali 5 lvlde 10 25 lvlde 50 gibi ve anında olmalı Yinede sayın yönetim ne der bilemiyorum iyi günler kolay gelsin
    Ugh,

Zaten üye yapma linkine tıklandığında bir miktar kristal gelmiyor mu?
    Sanırım üye yaptıktanda bir süre sonra da ayrıca geliyor, senin dediğinden fazla farklı değil.Tabi ilk tıklandığında VD dede kristal geliyorsa.Onu bilmiyorum tam olarak.

Eu2 Chat & Forum Mod.
    DO Chat Mod.
    VD Forum Mod.

+ Konu Cevaplama Paneli
(Cluster: nd44 - Dil: tr)
Space Pioneers