Ülkeler
Türkiye
Diğer Looki Oyunları
    Onbaşı hakan__ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hakan__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.09.2009

Lächeln Bir birlikteliğin hikayesi DGI

Oyuna ilk başladığım günlerde, o zamanın en iyi ittifaklarından teklifler aldım. İlk 10 içindeki birçok ittifak katılımımı istedi. İlk girdiğim imparatorluk AKDNİZ-AİRFORCES idi. Orada iken zamanın birinci imparatorluğu VGS tarafından teklif geldi. Teklif eden arkadaşın tavırları biraz tepelerde uçarcasına olduğu için kızdım. İmparatorluk içi yardımlaşmayı sorguladım. Yardımlaşmanın pekte iyi olmadığını ilk günlerde çektiğim koloni modülü sıkıntımı sorarak başlamamla sonucun nereye gideceğini 3 aşağı 5 yukarı kestirdim

Daha sonrasında şu anda bulunduğum imparatorluğa DGI ye katıldım. O zamanlar DGI 1. değildi, 8. sırada idi. imparatorluk lideri Dewco0 gayet nazik, nezaketli bir kişiliğe sahip. Yavaştan alıp işleri oluruna bırakır. imparatorluğa girdiğim günlerde içerden arkadaşlarla tanıştık. Tolga yani _AsTaLDo_, erttas gayet nazik bir şekilde, gelişim için neler gerektiği konusunda o kafa ağrıtan, baş belası bir öğrenme meraklısı zihnimi tatmin etmek için birlikte uğraştık, çabaladık. İlk gezegenlerimi imparatorluğun her yere kolay erişimini sağlayacak karadelik adreslerini çıkartmak için evrenin 4 bir yanına yerleştirdim. iparatorluktaki arkadaşlarla anlaşıp kendi gezegenlerinin çevresindeki adresleri toplamalarını sağladık. Göktaşlarından sineğin yağını çıkarırcasına nasıl faydalanabileceğimizi, neler gerektiğini her bir hareketimizi planladık. Çeşitli excel tabloları hazırladık, gemi dizaynları, karadelik ve göktaşı listeleri çıkardık. Elimizde olmayan modülleri araştırmalarının tamamını ilk önce tamamlayan Tolga'dan temin ederek hızla geliştik. Bir süre sonra kendi chat sitemizi açıp oturup topluca konuştuk, ne lazımlar, neler yapabiliriz... Her türlü fikir.

Çevremize puanı yüksek yada çıkarcı insanlardan oluşan bir topluluk oluşturmaktansa, insan toplamayı, farklı düşünceleri olan insanlara da birlik içine olmayı seçtik. Almaktansa vermenin faydası budur dedirtecek şekilde arkadaşlarımızı yönlendirmeye çaba gösterdik. Hep verdik, onlarıda vermeye alıştırdık. İçerde hızla gelişirken dışarıya karşı tutumumuz hep gariban olmalıydı. Geliştiğimizi bilmemeleri gerekirdi. Hatta bunlar havadan uçuyor, çoğunlukta atıyorlar dedirtecek saçma sapan şeyleri konuştuk. Tam bir acemiyi oynadık. Gezegenlerimize soyguna gelenlere sığınaktan maden çıkardık Her hafta defalarca soyulduk. Bir yandan onların kendine güvenleri, böbürlenmeleri artarken biz garibanı oynamaya devam ettik. Çoğu zaman arkadaşlarımızın gelişmini kendi gelişimimizden önde tuttuk. Elimizde yoksa bulduk, buluşturduk.

Çevremizdeki imparatorluklarda bizim garibanlığımızdan kaynaklanan onların kaynayan böbürlenmeleri bölünmelerine, bölünmeler dost arayan samimi kişilerin samimi bir ortam ararken bizimle bir arada bulunmaya adeta çekilmelerine yol açtı. Çevremizin bu tür samimi insanlarla dolu olması iyice büyümemizi sağladı.

Bir gün geldi, o gün artık açılma zamanıdır dedik. Bu oyuna başladığımda bir oyuncunun gelişiminin en az 4-5 ay süreceği söylendi. Oysa bizim hesaplarımıza göre, destek gören oyuncular bu süreyi 2 aya kadar çekebilirdi. Zira öylede oldu. O birikmiş deneyimleri Zirve Gurubunu kurarak denedik. Verilen stratejilere bir emir gibi tam riayet eden -uyan- kişiler bir anda tepelere çıktı. Şimdilerde her biri birer imparatorluğa bedel kişiler.

Bazı duygular bir oyundan, bir stratejiden daha üstündür. İşte bizim yardımlaşmamız, birbirimize olan bağlılığımız ve saygımız bu üstünlüğümüz.

Eğer ilerde bir oyun oynarsanız, önce güzel ahlaka, çevrenizde mal mülk biriktirmek yerine insan biriktirmeye dikkat edin. Zira hayatın kendisi de buradaki oyunlar gibidir. Büyük hayatın küçük simülasyonlarını oynuyoruz burada. Su gayet yumşak ve narindir, fakat kayaları delecek kadar güçlü, hayat verecek kadar benzersizdir. Elinizden geldiği kadar verin, karşılık beklemezseniz, verdiğiniz için ağırlık etmeyeceğiniz ve eziyet vermeyeceğiniz zaman fazlasını alacağınız kesin. Elinizden geleni verin, güzel ahlakınızı su misali verin, zamanınızı verin, ilginizi verin.

Bizim birlikteliğimizi anlatmaya, bu kısacık satırlar asla yetmez. Ama kısada olsa bir ışık olması için yazdım.

İşte DGI, DGI bu temellere oturdu. Şu anda DGI ile bir sıkıntınız var ise bu hissiyatı henüz aktaramadığımız arkadaşlar vardır. Onlara da destek olun. Bir insan kazanmak bir oyunu kazanmaktan daha iyidir. Yakında sizlerde bir DGI üyesi olacaksınız. Çok yakında...
    hakan__ tarafından (02.03.2010 Saat 02:47) değiştirildi.

Asker aalperen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast aalperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.10.2009

Daumen hoch

hakan hocama çok teşekür ediyorum ben DGİ zirve gurubuna katılalı 2 ay kadar oluyor bu süre zarfında çok şeyler öğrendim bitmez çok uzun denen araştırmaların çok kısa sürede imp içi yardımlaşma ile bittiğini gördüm bu oyun diğer strateji oyunlarına göre daha uzun vadeli strateji geliştirmeyi gerektiriyor onun için imp. içi yardımlaşma çok önemli bu al askeri saldır oyunu değil kesinlikle acele etmeden avını bekleyen avcı gibi zamanın gelmesini beklemek lazım ve en az 6-7 kişilik uyumlu bir imp olursa uygun bir strateji ile 2 ay içerisinde yukarılarda olan bir imp olabilirsiniz. şunu unutmamak lazım ki bu bir oyun bu oyunda yaptığın savaşlarda yenmekte var yenilmekte önemli olan hoşça vakit geçirmektir. saygılarımla.

Asker xWaRRioRx befindet sich auf einem aufstrebenden Ast xWaRRioRx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    27.06.2009

hakan abi sonuna kadar haklısın Teşekkürler.

Hasbi Tembel Er alperen9810 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast alperen9810 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.02.2010

Daumen hoch ellerine sağlık

bencede

Hasbi Tembel Er KomutanLogarr befindet sich auf einem aufstrebenden Ast KomutanLogarr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    05.08.2009

sıralamada birinci oldum profilimi silecem hastalığı sizinkilere de bulaşmaz inşalah
    BIOHAZARD

Onbaşı hakan__ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast hakan__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    03.09.2009

Birincilik yada yükseklerde olmak gözümüzde olan şeyler değil. Hedef puan biriktirmek değil insan biriktirmek...

Giriş tarihi
    03.09.2009

Bir gün sizde DGI üyesi olacaksınız demiştik. Şimdi o zaman geldi diyebiliriz. DGI 2 imparatorluğu açılmıştır ve üye alımları açıktır. Limiti dolduktan sonra DGI 3 açılacaktır.

Yardımı esirgemeyen, karşılığındada sedece özveri bekleyenlerin yeri. Buyrun, kapımız dostlara her zaman açıktır.

Asker adayı napolyon07 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast napolyon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.07.2009

hakancım çok güzel bir yazı olmus kutluyorum.Ve dediklerine aynen katılıyorum daha güçlü bir dgi , daha çok birliktelik ve güzel dostluklar - arkadaşlıklar için,çalışalım çabalayalım,herzaman en eskilerden bir dgi üyesi olarak yanınızdayım.

Hasbi Tembel Er nemox befindet sich auf einem aufstrebenden Ast nemox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.06.2009

insan biriktirdik , insan için uğraştık insanca diyorsunuz .. Ancak tüm iyi niyetinize rağmen içinizde samimiyet değil de ne olursa olsun menfaati için uğraşan, bulanık karakterli kişiliğe sahip kimselerin birikmesini de önleyemediniz ..

Gerçek hayatda olduğu gibi, (küçük simülasyon ) burada da Güç unsurunun etrafına toplanacaklar .. bundan kaçış yok .. Bir gün gelecek, sizlerin kibirli, kendini beğenmiş olduğunu düşünecekler de çıkacak ve size karşı savaşacaklar

Düşünün bir, herkes DGi olsa ne olacak ? ne yapacaksınız ? ikiye üçe bölünüp birbirinizlemi savaşacaksınız ?

oyun belli dengeler üzerine krulmuş.. savaşacak biri yoksa bu oyundan hiçbir lezzet alamayacaksınız. ve o çok methettiğiniz insanlığınızı da gösterecek bir fırsat bulamayacaksınız.. Maalesef ki bu çok insancıl DGi ilk 20 deki 9 kişi ile bir gezegene inebiliyor .. 1e 9 .. süper insaflı ve insancıl DGi yi kutluyorum buradan.
    Selametle
    nemox

Torun 44emre44 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast 44emre44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    02.03.2010

nemox ustaya katılıyorum,dogru söze ne hacet ne demiş atalarımız ''Abanın kadri, yağmurda bilinir.''

Kaffee

ben nemox a hiç bir şekilde katılmıyorum.hani bir söz vardır ''kendi düşen ağlamaz'' diye bu laf tam nemox için söylenmiş.Nemox sana bütün oyundakiler inse iflah olmazsın

Hasbi Tembel Er nemox befindet sich auf einem aufstrebenden Ast nemox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    23.06.2009

Alıntı Red_Devils kullanıcısından alıntı Mesajı göster
    ben nemox a hiç bir şekilde katılmıyorum.hani bir söz vardır ''kendi düşen ağlamaz'' diye bu laf tam nemox için söylenmiş.Nemox sana bütün oyundakiler inse iflah olmazsın
    ahaaaa .. işte bahsettiklerimden biri gelmiş

Asker adayı youngboy_52 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast youngboy_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    12.03.2010

Standart !!!

İşte imparator luk böyle birşey sizlerle olmaktan gurur duyuyorum ...

buraq1912
    Gast buraq1912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart insanlık

doru diyosun nemox simdi okudumda bunlar üye kazanmak için her türlü şeyi yapıyorlar masum insanları bile kandırmıslar insanlık hakında bişe bilmedikleri yalanlarla insanların aklını çelmeyi başarmışlar

Onbaşı Ultraplsma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Ultraplsma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Giriş tarihi
    14.08.2009

Beitrag

.
    Ultraplsma tarafından (07.04.2012 Saat 21:38) değiştirildi.

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
(Cluster: nd32 - Dil: tr)
zur Startseite von Empire Universe 2